pawel_breslau Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Napisano 7 Sierpień 2008 Witam wszystkich poszukiwaczy.Mam zamiar zakupić kolejny już sprzęt-wykrywkę.Obecnie posiadam Rutusa Plus ale czas już coś zmienić.Czy możecie mi coś polecić na militarkę???Dalej chciałbym pozostać przy Rutusie więc czy możecie mi polecić jakąś wykrywę tej firmy???Prosiłbym również o podanie jak sprawuje się w terenie,jak działa w złych warunkach atmosferycznych (mgła,wilgoć,mróz itp).Dzięki za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.Paweł
zabor Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 No jeśli Rutek to zbyt dużego wyboru nie masz;Solaris -jest ok na drobnicę i militarkę alboProxima - chyba większy kat na drobnicę a deszcz mu nie straszny. Kwestia czego oczekujesz no i ceny oczywiście , jeden i drugi to sprawdzone już sprzęciory (kupiłem proxa i jestem zadowolony).Pozdrawiam B.
Wielka PL Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Witam,sorki ze sie wtrace,ale jesli o Solarisa to jest to dobry sprzecik,zobacz sobie fanty 1000WATT,caly szas chodzil z solarkiem i se go chwalil(teraz ja go mam maly prezent na wyjazd) i tez nie moge nic zlego na jego temat powiedziec,ale to tez zalezy na co sie nastawiasz.Pozdro
thomson Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Ja pozostaje przy swoim- polecam niezawodną salamandre z Pulaw. Osiągi są bardzo przekonujące.skrzynka mg 1,30mklamra carska-65 cmhelm1,20-30 cmPodane osiągi są podane przy dyskryminacji na 8.Jeżeli wyłączy sie dyskryminacje zasięg wzrasta o 20%
fabis94 Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 temat wałkowany po raz setny? ileż można? a tym bardziej mają sprzęt niczego sobie, po takim to tylko na kolor możesz zmienic.pozdrawiam:)
pawel_breslau Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Witam.Wiem ,że tamat wałkowany był,jest i jeszcze niejednokrotnie będzie.Ja osobiście siedziałem w swojej wykrywie kilka lat i nie miałem potrzeby szukać innej,jednak tak się tragiło że mam troszkę grosza i trzeba by było wymienić już troszeczkę pozostający w tyle sprzęcik.Czego oczekuję???-zapewne będzie on na militarkę (pozostawione i zagubione przedmioty).Thomson,sorrki wielkie ale nie wiem o co biega z tą salamandrą z Puław:(.Jak zaznaczyłem wcześniej zadowalałbym się jakimś Rutuskiem,Zabor stwierdziłeś że Proxima jest OK.Właśnie nad nim się zastanawiam ale nie wiedziałem jak się sprawuje.Możesz coś więcej napisać o jego osiągach,zaletach ale rónież i o wadach jakie w nim odkryłeś (bo zapewne takie również posiada).Jeśli chodzi o solariska to wiem że to dobry sprzęcik bo ma go mój koleś i sobie go ceni,zresztą również go widzialem w akcji.Jednak myślę że Proxima go przewyższa i to wiele.Właśnie o nim chciałbym się czegoś dowiedzieć.Oczywiście nie od producenta bo tam piszą tylko co dobre a raczej od poszukiwacza który go ma i wypróbował na wiele jak myślę sposobów.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
zabor Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Tu masz mnóstwo informacji o Proximie ale jeśli chcesz zapodaj www.thesaurus.com.pl temat Rutus Proxima test i uwagi i tam znajdziesz obiektywny skrót informacji użytkowych.Pozdrawiam B.
Kurt Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 temat pojawia się chyba średnio raz w miesiącu :Dpozdrawiam Kurt
Kryvań Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 08:23 25-09-2008
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.