Skocz do zawartości

jaka wykrywa???

pawel_breslau

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich poszukiwaczy.
Mam zamiar zakupić kolejny już sprzęt-wykrywkę.Obecnie posiadam Rutusa Plus ale czas już coś zmienić.Czy możecie mi coś polecić na militarkę???
Dalej chciałbym pozostać przy Rutusie więc czy możecie mi polecić jakąś wykrywę tej firmy???
Prosiłbym również o podanie jak sprawuje się w terenie,jak działa w złych warunkach atmosferycznych (mgła,wilgoć,mróz itp).
Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Paweł
Napisano
No jeśli Rutek to zbyt dużego wyboru nie masz;
Solaris -jest ok na drobnicę i militarkę albo
Proxima - chyba większy kat na drobnicę a deszcz mu nie straszny. Kwestia czego oczekujesz no i ceny oczywiście , jeden i drugi to sprawdzone już sprzęciory (kupiłem proxa i jestem zadowolony).
Pozdrawiam B.
Napisano
Witam,sorki ze sie wtrace,ale jesli o Solarisa to jest to dobry sprzecik,zobacz sobie fanty 1000WATT,caly szas chodzil z solarkiem i se go chwalil(teraz ja go mam maly prezent na wyjazd) i tez nie moge nic zlego na jego temat powiedziec,ale to tez zalezy na co sie nastawiasz.Pozdro
Napisano
Ja pozostaje przy swoim- polecam niezawodną salamandre z Pulaw. Osiągi są bardzo przekonujące.
skrzynka mg 1,30m
klamra carska-65 cm
helm1,20-30 cm
Podane osiągi są podane przy dyskryminacji na 8.
Jeżeli wyłączy sie dyskryminacje zasięg wzrasta o 20%
Napisano
temat wałkowany po raz setny? ileż można? a tym bardziej mają sprzęt niczego sobie, po takim to tylko na kolor możesz zmienic.pozdrawiam:)
Napisano
Witam.Wiem ,że tamat wałkowany był,jest i jeszcze niejednokrotnie będzie.Ja osobiście siedziałem w swojej wykrywie kilka lat i nie miałem potrzeby szukać innej,jednak tak się tragiło że mam troszkę grosza i trzeba by było wymienić już troszeczkę pozostający w tyle sprzęcik.
Czego oczekuję???-zapewne będzie on na militarkę (pozostawione i zagubione przedmioty).
Thomson,sorrki wielkie ale nie wiem o co biega z tą salamandrą z Puław:(.
Jak zaznaczyłem wcześniej zadowalałbym się jakimś Rutuskiem,Zabor stwierdziłeś że Proxima jest OK.Właśnie nad nim się zastanawiam ale nie wiedziałem jak się sprawuje.Możesz coś więcej napisać o jego osiągach,zaletach ale rónież i o wadach jakie w nim odkryłeś (bo zapewne takie również posiada).
Jeśli chodzi o solariska to wiem że to dobry sprzęcik bo ma go mój koleś i sobie go ceni,zresztą również go widzialem w akcji.Jednak myślę że Proxima go przewyższa i to wiele.Właśnie o nim chciałbym się czegoś dowiedzieć.Oczywiście nie od producenta bo tam piszą tylko co dobre a raczej od poszukiwacza który go ma i wypróbował na wiele jak myślę sposobów.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
Tu masz mnóstwo informacji o Proximie ale jeśli chcesz zapodaj www.thesaurus.com.pl temat Rutus Proxima test i uwagi i tam znajdziesz obiektywny skrót informacji użytkowych.

Pozdrawiam B.
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie