Skocz do zawartości
  • 0

nieznana klamra

zdzichu1973

Pytanie

Napisano
Proszę o identyfikację tej klamry - robiłem to parokrotnie na forum o klamrach ale mnie brzydko mówiąc olali" - klamra została znaleziona na strychu wraz z pasem na którym był liść" w pochwie z żabką. Niestety została zdenazyfikowana. Proszę o podpowiedź jakiej formacji może być to klamra - z drugiej strony jest gładka. Sygnowania na niej to RZM 4/?6 - dziękuję z góry za każdą podpowiedź.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Proszę o identyfikację tej klamry - robiłem to parokrotnie na forum o klamrach ale mnie brzydko mówiąc olali" - klamra została znaleziona na strychu wraz z pasem na którym był liść" w pochwie z żabką. Niestety została zdenazyfikowana. Proszę o podpowiedź jakiej formacji może być to klamra - z drugiej strony jest gładka. Sygnowania na niej to RZM 4/?6 - dziękuję z góry za każdą podpowiedź.
Napisano
Witam, jaki to materiał, bo ze zdjęć nie wiadomo czy alu, czy cynk, czy stal, czy niklowana? Czy Ty ją osobiście znalazłeś na tym strychu? Mam dwie koncepcje ale na razie się nie wypowiadam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie