acer Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Bajka sceneria :)Jest może więcej zdjęć spadochroniarzy w ruinach ?
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 mgła i dym...i dla odmiany:http://pl.youtube.com/watch?v=raIsKuLlLro
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 ostrożnie, miny!", ie bądź głupi, nie daj sie zabić!"
Yuri100GJR Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 Dla zainteresowanych zdjęcia z tegorocznej edycji ogrodzienieckiej imprezy:http://diegams.nazwa.pl/main.php?target=ogrodzieniec2009Za wszelakie uwagi - szczególnie te krytyczne - byłbym ogromnie wdzięczny.PozdrawiamYuri
ARTUT Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 To była zdecydowanie jedna z najlepszych imprez w jakich miałem okazję uczestniczyć. Genialna atmosfera, świetna pogoda, wspaniali ludzie, świetna sceneria, dużo amo i piro :)Długo by wymieniać...Amerykanie (szczególnie pozdrawiam chłopaków z BRO) jak zawsze spisali się na medal. Ekipa FJ tradycyjnie bezkonkurencyjna i na najwyższym poziomie. Ale szczególnie wyróżniła się ekipa PSZ, która GENIALNIE odegrała scenę śmierci polskich żołnierzy skoszonych serią z MG. Panowie, bergmycki z głów na Waszą cześć :)Tak jak większość moich kolegów z KG Edelweiss byłem niesamowicie poruszony finałową sceną z flagą, hejnałem mariackim i czerwonymi makami". Czasem zazdrość człowieka bierze, że nie może grać na inscenizacji zwycięzców z Polski, ale cieszy mnie to, że miałem okazję jakoś uświetnić ich triumf malowniczo przegrywając :]Dziękuję raz jeszcze wszystkim i mam nadzieję, że zobaczymy się za rok!P.S.Po inscenizacji przytrafiła się niezła scena, z której jeszcze nie przestałem się śmiać.Strzelcy Górscy siedzą sobie na skałce odpoczywając w cieniu. Co chwila jesteśmy atakowani przez tłumy dzieciaków proszących o wystrzelone łuski. Przezornie wielu z nas ma ich kilka po kieszeniach, więc dzieciaki szczęśliwe co jakiś czas dostają małą pamiątkę. Nagle podchodzi do nas Creo z FJ. Już otwiera usta żeby coś powiedzieć nie spodziewając się, że GJ przywitają go tekstem......sorry Przemek, ale łuski się już skończyły..." :)
mario33 Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Napisano 6 Lipiec 2009 Jak górale to górale...To zdjęcie pokaże wnukom ;)
Yuri100GJR Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 To jest nas dwóch ;]Ktoś posiada może inne zdjęcia zza drugiej strony taśmy ??:)PozdrawiamYuri
wolfik1 Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LSuTel4GrjUznalezione...
KZ Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 Witam,byłem, widziałem, ale tylko drugą cześć - zdobycie wzgórza.Nie mam negatywnych uwag, same pozytywy:)Bardzo fachowa konferansjerka, lakoniczna - tyle co trzeba.Sama rekonstrukcja z wyczuciem, dobrze odegrana.Mit Monte Cassino wciąż działa. Polska flaga powiewająca ze wzgórza - ten moment naprawde robił wrażenie. I te Czerwone maki" z głośników na koniec.Mit wciąz działa.Brawa i podziękowania.
WIKING RUF Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 Super foty,100% profeski,jajca sciska z zazdrości.......
Stadler Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 Mit"? Chodzi o to, że w rzeczywistości powiewał tylko ułański proporczyk? Czy może coś przegapiłem, i ajnowsze badania" wykazują, że bitwa o Monte Cassino to takie dwudziestowieczne Psie Pole?Pytam bez żadnej złośliwości, ale określenie mit" brzmi tak trochę prześmiewczo... Zwłaszcza, jeśli grupy zadały sobie tyle trudu dla realistycznego przedstawienia wydarzeń.
mario33 Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Napisano 6 Lipiec 2009 Trochę fotek.http://www.zawiercie.info/view.php?mod=kultura&art=1572
KZ Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 Stadler-nie bardzo rozumiem czego się czepiasz. Chyba że jednak z czystej złośliwości. Był i proporzec, i biało-czerwona flaga.Rekonstrukcja była bardzo udana.A że słowo mit" brzmi dla ciebie przesmiewczo? Dla mnie nie brzmi.
mario33 Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Napisano 7 Lipiec 2009 A ja myślę, że problem lekko się nadmuchał sam ;) Kolega KZ pewnie nie miał nic złego na myśli, wystarczyło użyć słowa 'magia' zamiast 'mit'... i wszystko jasne ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.