acer Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Bajka sceneria :)Jest może więcej zdjęć spadochroniarzy w ruinach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 mgła i dym...i dla odmiany:http://pl.youtube.com/watch?v=raIsKuLlLro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Polski atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Ułański proporzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Ranni jeńcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 ostrożnie, miny!", ie bądź głupi, nie daj sie zabić!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 zdobyliśmy Klasztor!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Autor zdjęć, tym razem jako AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Dla zainteresowanych zdjęcia z tegorocznej edycji ogrodzienieckiej imprezy:http://diegams.nazwa.pl/main.php?target=ogrodzieniec2009Za wszelakie uwagi - szczególnie te krytyczne - byłbym ogromnie wdzięczny.PozdrawiamYuri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 To była zdecydowanie jedna z najlepszych imprez w jakich miałem okazję uczestniczyć. Genialna atmosfera, świetna pogoda, wspaniali ludzie, świetna sceneria, dużo amo i piro :)Długo by wymieniać...Amerykanie (szczególnie pozdrawiam chłopaków z BRO) jak zawsze spisali się na medal. Ekipa FJ tradycyjnie bezkonkurencyjna i na najwyższym poziomie. Ale szczególnie wyróżniła się ekipa PSZ, która GENIALNIE odegrała scenę śmierci polskich żołnierzy skoszonych serią z MG. Panowie, bergmycki z głów na Waszą cześć :)Tak jak większość moich kolegów z KG Edelweiss byłem niesamowicie poruszony finałową sceną z flagą, hejnałem mariackim i czerwonymi makami". Czasem zazdrość człowieka bierze, że nie może grać na inscenizacji zwycięzców z Polski, ale cieszy mnie to, że miałem okazję jakoś uświetnić ich triumf malowniczo przegrywając :]Dziękuję raz jeszcze wszystkim i mam nadzieję, że zobaczymy się za rok!P.S.Po inscenizacji przytrafiła się niezła scena, z której jeszcze nie przestałem się śmiać.Strzelcy Górscy siedzą sobie na skałce odpoczywając w cieniu. Co chwila jesteśmy atakowani przez tłumy dzieciaków proszących o wystrzelone łuski. Przezornie wielu z nas ma ich kilka po kieszeniach, więc dzieciaki szczęśliwe co jakiś czas dostają małą pamiątkę. Nagle podchodzi do nas Creo z FJ. Już otwiera usta żeby coś powiedzieć nie spodziewając się, że GJ przywitają go tekstem......sorry Przemek, ale łuski się już skończyły..." :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 Jak górale to górale...To zdjęcie pokaże wnukom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 To jest nas dwóch ;]Ktoś posiada może inne zdjęcia zza drugiej strony taśmy ??:)PozdrawiamYuri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LSuTel4GrjUznalezione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZ Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Witam,byłem, widziałem, ale tylko drugą cześć - zdobycie wzgórza.Nie mam negatywnych uwag, same pozytywy:)Bardzo fachowa konferansjerka, lakoniczna - tyle co trzeba.Sama rekonstrukcja z wyczuciem, dobrze odegrana.Mit Monte Cassino wciąż działa. Polska flaga powiewająca ze wzgórza - ten moment naprawde robił wrażenie. I te Czerwone maki" z głośników na koniec.Mit wciąz działa.Brawa i podziękowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIKING RUF Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Super foty,100% profeski,jajca sciska z zazdrości....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Mit"? Chodzi o to, że w rzeczywistości powiewał tylko ułański proporczyk? Czy może coś przegapiłem, i ajnowsze badania" wykazują, że bitwa o Monte Cassino to takie dwudziestowieczne Psie Pole?Pytam bez żadnej złośliwości, ale określenie mit" brzmi tak trochę prześmiewczo... Zwłaszcza, jeśli grupy zadały sobie tyle trudu dla realistycznego przedstawienia wydarzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 Trochę fotek.http://www.zawiercie.info/view.php?mod=kultura&art=1572 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZ Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Stadler-nie bardzo rozumiem czego się czepiasz. Chyba że jednak z czystej złośliwości. Był i proporzec, i biało-czerwona flaga.Rekonstrukcja była bardzo udana.A że słowo mit" brzmi dla ciebie przesmiewczo? Dla mnie nie brzmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 A ja myślę, że problem lekko się nadmuchał sam ;) Kolega KZ pewnie nie miał nic złego na myśli, wystarczyło użyć słowa 'magia' zamiast 'mit'... i wszystko jasne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Dzięki, mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.