Louis Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 Witam,zastanawiam się z jakiego okresu może pochodzić. Wysokość ok. 30mm, materiał to prawdopodobnie brąz, wypełnienie (obustronnie) stanowiło drewno - zachowały się jego resztki.PozdrawiamLouis
Louis Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 Witam,zastanawiam się z jakiego okresu może pochodzić. Wysokość ok. 30mm, materiał to prawdopodobnie brąz, wypełnienie (obustronnie) stanowiło drewno - zachowały się jego resztki.PozdrawiamLouis
leszek84pp Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 tego rodzaju krzyżyki widywałem przy różańcach,moja babcia taki miała i przypuszczam że wiele osób w XX w.
nino83 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 taki sam znalazłem na pobojowisku wrześniowym:(
Pytanie
Louis
Witam,
zastanawiam się z jakiego okresu może pochodzić. Wysokość ok. 30mm, materiał to prawdopodobnie brąz, wypełnienie (obustronnie) stanowiło drewno - zachowały się jego resztki.
Pozdrawiam
Louis
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.