niechludow Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 Ostatnio miałem okazję zwiedzić niemieckie fortyfikacje ziemne z II wojenki, które znajdują się w Fałkowie ( świętokrzyskie).Imponujące, dobrze zachowane - polecam.
41pp Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Tak pomiędzy Przedborzem a Rudą Maleniecką penetrowałem te tereny z racji swego nickuPozdrawiam
41pp Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Podejrzewam żę tam /Stąporków/ to Kol. Bjar_1 wszystko przetrzepał"!Pozdr.
Zwierzu Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Bjar.Zapewniam Cie ze w Fałkowie jest co rzepac"Załuj ze nie jezdziłes z nami tam na dyskoteki:)A tak na powaznie...(choc w tym co pisałem wyzej jest duzo prawdy:))nino83.Trafiłes cos w Stąporkowie?PozdrawiamZwierz
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Niech MOD przeniesie to do Miejsca warte odwiedzenia" i se pogadamy o okolicy :)
nino83 Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 trafiłem kilka łopatek wrześniowych,bagnet od mośka i sterty łusek od flaka a w miejscowości Janów 5 km od Stąporkowa w stronę Końskich znalazłem kilka fantów US i WH.pozdrawiam.nino83
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.