kocur Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 Witam !Jako że brak czasu nieco ogranicza częstotliwość poszukiwań nie bywam zbyt często w terenie. Wczoraj jednak zew pognał mnie na okoliczne poletka i wyszło takie cudeńko : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 W środku były nabite resztki gazety. To chyba Kurier Warszawski nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 Z papierków wynika że kiedyś tam była zniżka cen cukru. Zniżka - kiedy to było ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 He he myślę że fancik fajniutki i z klimatem ;-)pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 ciekawe...i jakie oryginalne znalezisko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Kiedyś znalazłem cos podobnego, tylko w wersji niemieckiej - u mnie ktoś zrobił sobie ślepaka wyjmując z łuski pocisk i wpychając gazetę :). Gazetka wyszła w świetnym stanie, tylko trochę pożółkła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.