woytas Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Panowie!!!Luzik prosze!Jesli wg Was to trol to nie karmicENDE !
Hitboy64 Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 To Towarzyskie więc gdzie indziej ma pisać głupoty jak nie tu? :D Nie reagujcie na zaczepki :Dpozdro
Maniek7_2006 Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 pocisk ze szklaną głowicą, super mamy biegłych, że nie potrafią butelki od pocisku rozróżnić, Panowie biegli, oby tak dalej!PozdrO
kokesh Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Wczoraj trafił mnie taki pocisk, a właściwie jego zawartość ,faktycznie w głowie tak jak by mi coś eksplodowało ,straszny bałagan mam w myślach ,aspiryna i kwas chlebowy zneutralizują skutki tej eksplozji, mam nadzieje .Ale po co saperów , albo ewakuować dzielnice..... Pozdro...
Maniek7_2006 Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Kolego Kokesh takie pociski to chyba każdy sam dezaktywuje;)PozdrO
kokesh Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Sam przed lustrem się jeszcze nie dezaktywuje , to jeszcze nie to stadium u mnie ,taka tam imprezka była i się trochę z kolegami bawiliśmy tymi szklanymi pociskami .Pozdro...
tombspider Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Zabawa fajna rzecz, trzeba tylko uważać żeby różnych kalibrów" ze sobą nie pomieszać :P
Hitboy64 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 I żeby potem w teren nie iść bo można cuda znaleźć :DAlbo rozrywki...A rozrywki po rozrywce z kumplami to nie najlepszy pomysł...Pozdro
Maniek7_2006 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Chodziło, mi o to, że każdy sam potrafi;) a wiadomo, że samemu nigdy nie można dezaktywować:)PozdrO
41pp Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Dokładnie to ozbrajać". W pojedynkę to trzeba niestety odbezpieczyć". Gdyż w 2-3 osoby to trudne i niebezpieczne, mogło by dojść do przedwczesnej eksplozji!!! /stłuczenia szklanej skorupy pocisku/ i rozlanie cennego materiału wybuchowego na podłoże!!Wtedy zostaje tylko inhalacja!Serd. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.