Skocz do zawartości

pomoc w wykopkach

emilwkpg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja jestem z Kalisza ale potrzebuję ekipy jak się wyraziłem do pomocy -nie mylić z kopaczami ja też sam z chęcią pokopie bo lubię ale miejscówka jest w terenie miasta Lubsko dlatego to wieksza wyprawa
Napisano
kalisz.... dalo by sie zrobic. mogl bym dojechac pociagiem. gorzej ze sprzetam jakims. jak by co to ide na to ale to musi byc pewne bo nie chce byc wystawiony w razie czego ;P
  • 4 months later...
Napisano
Kopanie to wcale nie jest zła robota. Ja np. lubię kopać nawet jeśli ktoś inny znajdzie. Szperanie w ziemi za fantem i wyciąganie go to najlepsza sprawa :)
Napisano
My natomiast mozemy zaoferować pełną ochronę i bezpieczeństwo w czasie eksploracji i plądrowania terenu- oczywiście za niewielki udział w zyskach. Oferujemy się również jako najemnicy. Szczegóły do omowienia. Teren południowej i centralnej Polski.
Napisano
przypominam ze to niejest watek dla was i o was tylko O MNIE bo ja tu oferuje swoja pomoc.... wiec KROTOSZYN <<< TYLKO!!! zaluzcie wlasne watki bo mi tu smiecicie ludzie. jesli ktos chce to mu pomoge w okolicach krotoszyna .kilku osobom juz pomoglem i byli zadowoleni.nawiazalismy ciekawe kontakty i doszlo do kilku wymian i handlu wiec mysle ze sie oplaca.pozdro
Napisano
kolego pomyśl a dopiero pisz jak by każdy zakładał nowy watek na ten sam temat to co to by było wszędzie były by watki o pomocy niec sie nie stało jak ja czy ktos inny sie dopiał kpw ???? Pozdrawiam ŁP
Napisano
emilwkpg, jeśli jesteś chętny, to ja mam dwie wykrywki i możemy razem pochodzić. Tylko jest jeden problem, bo ja do Krotoszyna zaglądam latem na wakacje.
Napisano
Witam kolego emilwkpg , jestem z okolic odolanowa , jeśli byłbyś zainteresowany to możemy się ugadać i zrobić wspólny wypadzik z moją ekipą , generalnie kopaliśmy już w terenach krotoszyna konkretnie lasy w strone Zdun nic ciekawego nie wychodziło oprócz odłamków i rozwalonej amo , jesli masz jakieś miejsce które uwazasz że jest warte spenetrowania to bylibysmy chętni

pozdr
  • 3 months later...
Napisano
Witam jestem z Poznania i jestem chetny aby wybrac sie na wykopki !!
Szukam kogos kto ma sprzet (wykrywacz,saperka itd)
sam nie mam sprzetu ale bardzo mnie to interesuje !!

Czekam na propozycje!!:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie