viking35 Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Ja jestem z Kalisza ale potrzebuję ekipy jak się wyraziłem do pomocy -nie mylić z kopaczami ja też sam z chęcią pokopie bo lubię ale miejscówka jest w terenie miasta Lubsko dlatego to wieksza wyprawa
emilwkpg Napisano 30 Lipiec 2008 Autor Napisano 30 Lipiec 2008 kalisz.... dalo by sie zrobic. mogl bym dojechac pociagiem. gorzej ze sprzetam jakims. jak by co to ide na to ale to musi byc pewne bo nie chce byc wystawiony w razie czego ;P
emilwkpg Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 witam odzywam sie dla przyp[omnienia watku. dalej chetnie pomagam przy wykopkach sprawdzilem sie juz u 4 osob :) wiec daje rade :))
Kado15 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 I wykopałes cos ciekawego ? :) I odpalili ci cos z tego ??
pelikan85 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 emilwkpg napisz na pelikan85@gazeta.pl mam dla Ciebie dobrą fuche...co znajdziesz to Twoje! Wykrywacz do roboty dostaniesz:)
walker69 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Kopanie to wcale nie jest zła robota. Ja np. lubię kopać nawet jeśli ktoś inny znajdzie. Szperanie w ziemi za fantem i wyciąganie go to najlepsza sprawa :)
areko-golo Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Do pomocy to i ja się nadam! Jestem z warszawy! Jak coś to pisać albo dzwonić! Kontakt podałem w „Poznajmy się”
Kasjan2000 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 My natomiast mozemy zaoferować pełną ochronę i bezpieczeństwo w czasie eksploracji i plądrowania terenu- oczywiście za niewielki udział w zyskach. Oferujemy się również jako najemnicy. Szczegóły do omowienia. Teren południowej i centralnej Polski.
lukaszpol26 Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Ja jestem z Łukowa woj Lubelskie jak komuś trzeba pomuc tez z checioł pomoge :> oczywiscie w okolicy Łukowa PozdrawiamŁp
stock84 Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Anonse:czterech silnych z Podlasia odkopie twoje fanty:D"
felfree Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 potrzebny pomocnik z pow, świdwińskiego , ostatnio strasznie się męcze.... ;-)
Schivelbein Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Już nie będziesz musiał się męczyć ;-)
emilwkpg Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 przypominam ze to niejest watek dla was i o was tylko O MNIE bo ja tu oferuje swoja pomoc.... wiec KROTOSZYN <<< TYLKO!!! zaluzcie wlasne watki bo mi tu smiecicie ludzie. jesli ktos chce to mu pomoge w okolicach krotoszyna .kilku osobom juz pomoglem i byli zadowoleni.nawiazalismy ciekawe kontakty i doszlo do kilku wymian i handlu wiec mysle ze sie oplaca.pozdro
lukaszpol26 Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 kolego pomyśl a dopiero pisz jak by każdy zakładał nowy watek na ten sam temat to co to by było wszędzie były by watki o pomocy niec sie nie stało jak ja czy ktos inny sie dopiał kpw ???? Pozdrawiam ŁP
pula29 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 emilwkpg, jeśli jesteś chętny, to ja mam dwie wykrywki i możemy razem pochodzić. Tylko jest jeden problem, bo ja do Krotoszyna zaglądam latem na wakacje.
TonyDfreestyle Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Witam kolego emilwkpg , jestem z okolic odolanowa , jeśli byłbyś zainteresowany to możemy się ugadać i zrobić wspólny wypadzik z moją ekipą , generalnie kopaliśmy już w terenach krotoszyna konkretnie lasy w strone Zdun nic ciekawego nie wychodziło oprócz odłamków i rozwalonej amo , jesli masz jakieś miejsce które uwazasz że jest warte spenetrowania to bylibysmy chętni pozdr
frytexxx3 Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 Witam jestem z Poznania i jestem chetny aby wybrac sie na wykopki !! Szukam kogos kto ma sprzet (wykrywacz,saperka itd)sam nie mam sprzetu ale bardzo mnie to interesuje !! Czekam na propozycje!!:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.