kalima Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 Witam!Jestem tu zupełnie nowy, nie mam doświadczenia, ale mam nadzieję stać się jednym z Was. Chętnie poznam kogoś z okolic Bytomia lub całego Śląska i wyruszę gdzieś w celu zdobycia koniecznych wiadomości. Będę wdzięczny za kontakt ludzi z okolicy chętnych na wspólne wyprawy - mogę dojechać/zabrać samochodem na wspólny wypad.PozdrawiamKali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 http://www.pasilesia.bytom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalima Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 Dzięki za linka.A czy ktoś z okolic w najbliższych dniach robi jakiś wypad poszukiwawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Witaj,jestem z Chorzowa, w razie pytan chetnie sluze pomoca.Musisz sobie odpowiedziec najpierw co Cie interesuje - monetki czy militaria.Pozdrawiamnatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.