rjp71 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Napisano 23 Lipiec 2008 Osoba widniejąca na zdjęciu to żołnierz Legionów i uczestnik wojny z bolszewikami.Posiadacz VM iKW.Proszę o pomoc w identyfikacji munduru.Czy można określić formację?
pawelsamotyha Napisano 23 Lipiec 2008 Napisano 23 Lipiec 2008 Jak mozesz podaj nr VM i nazwisko, mam wykaz odznaczonych VM i moge sprawdzic.
mietek Napisano 23 Lipiec 2008 Napisano 23 Lipiec 2008 Daj moze zblizenie na bagnet, wyglada iz to do Grasa
rjp71 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Napisano 23 Lipiec 2008 Niestety nic więcej nie wiem.Osoba na zdjęciu to dziadek mojego kolegi.Z tego co opowiadał,wszystkie dokumenty związane ze służbą wojskową przepadły.Mogę podać nazwisko: Józef Jankowski s.Jana i Teofili ur.23.02.1898r.
Pytanie
rjp71
Osoba widniejąca na zdjęciu to żołnierz Legionów i uczestnik wojny z bolszewikami.Posiadacz VM iKW.Proszę o pomoc w identyfikacji munduru.Czy można określić formację?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.