Saper93 Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 Witam!Czy jest ktos z poznania lub okolic kto ma uprawnienia i chec na stworzenie druzyny z prawdziwego zdarzenia. Takie zhp połaczone z wypadami na wykopki. Jak cos jestem chetny i pomoge. Pozdrawiam!
Modelarz91 Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 Fajny pomysł tylko myślę że może być problem w hufcu z zezwoleniem będą pewnie truli o niewypałach
Saper93 Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 No pewnie tak. Ale nagadało by sie ze monety itp, to moze by pozwolili. Aczkolwiek słyszałem o takich druzyanch które zajmuja sie poszukiwaniami z piszczałkami. Pozdrawiam!
wittman Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 tyle ze kazdy wypad trzebaby bylo legalizowoac :) bo w ramach zhp nielegalnych poszukiwan prowadzic nie wypada ale pomysl fajny - zycze powodzenia
maku955 Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Ja mam taki zastęp, ale na pozwolenie na chodzenie z piszczałką nie ma co liczyć,my musimy nawet wyjazd na paintball wszędzie zgłaszać;/Ale powodzenia,może tylko w moich rejonach są przepisowcy ;)Pozdrawiam ;)
danieloff Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Może jeszcze całe szkoły niech jeżdżą na wycieczki z wykrywaczami, zakłady pracy albo grupy kolonijne. Pogięło Was już całkowicie. Po cholerę popularyzować nasze hobby jako sport masowy? I tak juz ciasno w lasach.
SZZ Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 A ja w sierpniu br. widziałem na parkingu pod twierdzą w Srebrnej Górze taki widok - grupę chłopaczków po mniej więcej 12 lat, uzbrojonych w chińskie MD, pod przewodem 40-latka. Z zainteresowaniem rozprawiali o kawałku zardzewiałego ośnika znalezionego gdzieś na polu. Kto wie, może taka drużyna już istnieje?Zresztą to hobby nigdy nie będzie masowe - w większości przypadków osiągnięte wyniki są niewspółmiernie małe w stosunku do włożonego wysiłku, środków i poświęconego na poszukiwania czasu.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.