Skocz do zawartości

Exploratorska druzyna harcerka-kto sie podejmie?

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Czy jest ktos z poznania lub okolic kto ma uprawnienia i chec na stworzenie druzyny z prawdziwego zdarzenia. Takie zhp połaczone z wypadami na wykopki. Jak cos jestem chetny i pomoge.

Pozdrawiam!
Napisano
No pewnie tak. Ale nagadało by sie ze monety itp, to moze by pozwolili. Aczkolwiek słyszałem o takich druzyanch które zajmuja sie poszukiwaniami z piszczałkami.

Pozdrawiam!
Napisano
tyle ze kazdy wypad trzebaby bylo legalizowoac :) bo w ramach zhp nielegalnych poszukiwan prowadzic nie wypada
ale pomysl fajny - zycze powodzenia
  • 1 year later...
Napisano
Ja mam taki zastęp, ale na pozwolenie na chodzenie z piszczałką nie ma co liczyć,my musimy nawet wyjazd na paintball wszędzie zgłaszać;/
Ale powodzenia,może tylko w moich rejonach są przepisowcy ;)
Pozdrawiam ;)
Napisano
Może jeszcze całe szkoły niech jeżdżą na wycieczki z wykrywaczami, zakłady pracy albo grupy kolonijne. Pogięło Was już całkowicie. Po cholerę popularyzować nasze hobby jako sport masowy? I tak juz ciasno w lasach.
Napisano
A ja w sierpniu br. widziałem na parkingu pod twierdzą w Srebrnej Górze taki widok - grupę chłopaczków po mniej więcej 12 lat, uzbrojonych w chińskie MD, pod przewodem 40-latka. Z zainteresowaniem rozprawiali o kawałku zardzewiałego ośnika znalezionego gdzieś na polu. Kto wie, może taka drużyna już istnieje?
Zresztą to hobby nigdy nie będzie masowe - w większości przypadków osiągnięte wyniki są niewspółmiernie małe w stosunku do włożonego wysiłku, środków i poświęconego na poszukiwania czasu.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie