seeker Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 Witam. Posiadam książkę jak na fotce. Dzięki pomocy kolegów z forum wiem, że była przeznaczona dla żołnierzy walczących na froncie wschodnim. Czy jest ktoś w stanie zidentyfikować autora tegoż podpisu? Za pomoc oczywiście wielkie dzięki. pzdr
MK Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Nie tyle przeznaczona dla żołnierzy co na pamiątkę trzecich świąt Bożego Narodzenia przeżytych w Rosji na tej wojnie, nazwisko oberleutnanta z każdej strony pasuje mi na Apetz.
seeker Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 MK dziękuję za szybką odpowiedź. A czy może jakiś specjalista od tej kampanii zna to nazwisko? Może mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego oficera?pzdr
Pytanie
seeker
Witam. Posiadam książkę jak na fotce. Dzięki pomocy kolegów z forum wiem, że była przeznaczona dla żołnierzy walczących na froncie wschodnim. Czy jest ktoś w stanie zidentyfikować autora tegoż podpisu? Za pomoc oczywiście wielkie dzięki.
pzdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.