ensiferum3 Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Te-wojne-Zachod-musi-powstrzymac,wid,10156460,wiadomosc.html
1939 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 no to ładnie! I znów zimna wojna będzie ! ehhh ! Po co się w trącać ! Niech ruscy robią swoje a Gruzja swoje! i pewnie nasi tez tam będą jako misja ONZ
Maniek7_2006 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 myślę, że USA ma już dosyć wojen, a jeżeli wejdą bronić Gruzji to mam nadzieje, że trafi kosa na kamień, i mam nadzieje, że nie będzie tam NaszychPozdrO
Maniek7_2006 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 zapewne będzie nosić miano misji stabilizacyjnej lub pokojowej, tylko tak jak to jest w Iraku, to będzie regularna wojna.PozdrOPS. Sorki za te podwójne posty, ale czy jest możliwe by zrobić coś takiego jak edycja postów?
wujekblacha Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Inne wojny też. Poza tym, jeśli USA będzie prowadzić wojny na tylu frontach, to niestety przewiduję rychły koniec tego mocarstwa. Nawet sojusznicy nie pomogą, bo po co, kiedy słabsze USA czyni mocniejszymi właśnie sojuszników? Najgorsze jest to, że tylko Polacy do końca wiernie służą niewiele z tego mając niestety. Tak było z Legionami do końca wiernymi Napoleonowi, aż po całkowitą klęskę i 100 lat niewoli. Echhhhhhhhh biedna ta nasza Polska :(
Maniek7_2006 Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Jeżeli USA zacznie walczyć z Rosją, to można to wziąć za początek III WŚ, ale za pewne będzie tak jak z Iranem, już mieli wchodzić i nagle co? nie wchodzą, nie weszli dlatego, że Iran ma poparcie Rosji, i tutaj też nie wejdą.PozdrOPS. Taka ciekawostka, że III WŚ miała się rozpocząć od małego Państwa, czytałem w jakichś przepowiedniach:) ale nie wierze w takie cuda.
wujekblacha Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Na Iran nie są gotowi.Wiele małych Państw już było jak np. ostatnio Kosowo i było gorąco na arenie międzynarodowej. A najmniejszym Państwem świata jest Watykan ;)
Maniek7_2006 Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 no tak tak, ale w tych cudach przepowiedniach napisane, że od małego więc cholera wie, od którego, ja tam nie wierze, USA nie będą bronić Gruzji, boją się Rosji.PozdrOPS. Zresztą każdy wie, że Rosjanie są nieobliczalni i może być bum bum atomów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.