Flamasterek Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Napisano 12 Lipiec 2008 Znalazlem to pare dni temu i nie wiem co to moze byc, jak na moj gust jakas zawieszka na klape albo odznaka lecz sie moge mylic.Po wstepnym i chyba ostatnim czyszczeniu wyglada takBardzo prosze o jakies info bo nic nie moge znalesc w necie nawet podobnego
Flamasterek Napisano 12 Lipiec 2008 Autor Napisano 12 Lipiec 2008 Bardzo przepraszam ale nie mam pojecia czemu nie dodalo mi zdjecia, a i tak mialem problem z stworzeneim tego posta bo zajelo mi to az 2 dni jak dodaliA oto linki do zdjeciaawershttp://i42.photobucket.com/albums/e315/Flamasterek/1-1.jpgrewershttp://i42.photobucket.com/albums/e315/Flamasterek/2-1.jpgdzieki z gory za ID
Flamasterek Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Naprawde nikt niewie co to jest, po moich rozmowach ze starszymi ludzmi z okolic powiedzieli mi ze to moglo byc cos pozydowskiego bo tamtendy gonili wlasnie zydow na wywozke ale nie wiedza co to moze byc...Dzieki z gory za ID i pozdrawiam
Flamasterek Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 Koledzy podrzuccie jakies uwagi badz spostrzezenia moze mnie to w jakis sposob nakieroje, bo ja nie mam pomyslu a bardzo bym chcial sie dowiedziec co to moglo byc i dlaczego to powstalo...Dzieki z gory i pozdrawiam wszystkich
abcd Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Napewno Rosja,może to być wieniec z takiego oto emblematu,były one noszone na czapkach i chyba na klapach mundurów,zapewne przez urzędników.
abcd Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 PS,wieńce takie występowały chyba też w wersji ¨solo¨ bez orła,i były noszone przy mundurach uczniowskich,tak mi się wydaje,ale na 100 proc.pewien nie jestem.
Flamasterek Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Napisano 25 Lipiec 2008 Dzieki kolego za podpowiedz bo pod tym katem nie patrzylem w neciePozdrawiam: Flamasterek
kokesh Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Orzeł był przytwierdzony wąsami do wieńca i często znajduje się te elementy oddzielnie (sam wieniec lub samego orła ).Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.