Vorax Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 Czy jest ktos zainteresowany wspolna eksploracja w okolicach Piły(wielkopolskie)?Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 fakt ze mam 100 kil do piły ale chętnie mogę przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 Fajnie,daj znac na email lub na gg 4035784 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Witaj Vorax! Obecnie też mam ze 100km, ale czasem odwiedzam rodzinne miasto więc możemy się kiedyś zgadać :) Jakby co daj znać na privPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 WitamMam 30 do Schneidemuhl i bym byl zainteresowany,jak cos to kontakt na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 WitamChwilowo nie ma mnie na miejscu,ale na stale mieszkam w Wałczu,jak by co to pisz na maila mozna sie zgadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Sie ma! Koledzy jestem z Wągrowca gdzie kopiecie z której strony Piły?Mam do was 60km, i nawet kuzynkę w Pile, i kumpla!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2009 Generalnie kopanie w samej Pile jest dosc hardcorowe" masa smieci kibicow itp.Ja preferuje spokojniejsze zakatki w poludniowych podmiejskich rejonach:)Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 okolic pily hmm... stara łubianka mi do glowy przychodzi ? kopal ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.