MK Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Napisano 10 Lipiec 2008 Trafione na carskich pozycjach, cynk, czy to możliwe żeby od jakiegoś odznaczenia carskiego lub austriackiego? A może inne zastosowanie?
nino83 Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 jak dla mnie to wygląda na ułamany hak podtrzymujący chlebak....:)
MK Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Napisano 10 Lipiec 2008 cynkowy 35 mm? no nie wiem... sprawdziłem trop zawieszki od latarni"http://www.fothost.pl/upload/08/28/cb4fbf09.jpgale na pewno nie od zwykłej M.12, nie od M.14, nawet nie od M.17 choć już za bardzo w przyszłość wybiegłem ;) może od sześciokątnej, niestety w tym momencie jeszcze brak mi materiału zdjęciowego, na każdej focie brak im zawieszki (i ile w ogóle ją miały)
nino83 Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 i obstawiam ze jest pruski,ale niech eksperci sie wypowiedzą,to jest tylko moja teoria.pozdrawiam. nino83
Pytanie
MK
Trafione na carskich pozycjach, cynk, czy to możliwe żeby od jakiegoś odznaczenia carskiego lub austriackiego? A może inne zastosowanie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.