grand21 Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2008 Hej ! Właśnie zwolniłem się z pracy, a następnej szukam dopiero we wrześniu. Mam całe wakacje na wypady - jeśli jest ktoś kto też aktywnie spędza te wakacje z okolicy i ma ochote na wspólne wypady proszę o kontakt :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Witam!O jaką Świdnicę ci chodzi??dolnosląską?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand21 Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2008 Tak, dokładnie tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Podobny wątek już był na tym forum. Tylko czy jest już jakaś koncepcja gdzie szukamy??pozdrkalot22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 A szukałeś może w okolicach tego pałacu który był opisany w nowym numerze odkrywcy? To jakieś okolice świdnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek-yzf Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Witam! jest piszczała auto terenowe tylko czasu brak . dla mnie jedyny wolny dzień to niedziela ! Więc jeśli wypadasz w niedziele można się dogadac !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Jeżeli koledzy zechcą mnie zabrać to chętnie. Tyle że jeszcze piszczałki nie mam. I nie pełnoletni jeszcxze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand21 Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2008 Tomek odezwij się na e-maila - kania874@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 kania modelarz??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.