leszekjr Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Napisano 7 Lipiec 2008 Witam, czy wie ktoś jak sobie z tą kombinacją poradzić, czy też tylko zmiana sprzętu. Jeżeli tak to pytanie do użytkowników proximy - jak toto sobie radzi z koksem, żużlem i liniami wysokiego napięcia?Pozdrawiam, Leszek
explosivelabs Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Witam chodziłem z Proximą po drodze wysypanej żużlem Nie było żadnych problemów (no może tylko ręce czarne). Dyskryminacja 10 czułosć 30.
Ciapek Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Jeśli masz Solarisa spróbuj pokrętło gruntu skręcić do końca w prawo, nie zgodny zabieg z instrukcją ale czasem pomaga na żużel, kamienie magnetyczne itp. Oczywiście tak chodzić możesz w miejscu w którym wcześniej sprzęt wariował i szukanie w nim nie miało sensu. Linie wysokiego napięcia nie zawsze sprawiają kłopot, mi tylko raz sprzęt dostał szajby i opuściłem takie miejsce.
daniel-m Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Koks? Gdzie ty kopiesz? Na hałdzie? ;)Żużel, popioły czy kamole na to jest tylko jedna rada - tak jak kolega wyżej napisał, ale nie do końca... tylko tyle ile trzeba żeby te ww. śmieci" nie dawały sygnału.Powodzenia!
beaviso Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Wbrew pozorom problem istnieje i potrafi być dotkliwy.Zdarza mi się kopać w miejscach obozowania wojsk - a tam występują skupiska koksu lub bryłki węgla. No i niestety kopię to świństwo... Ale doświadczenie uczy, że czasami warto.M.
leszekjr Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Napisano 10 Lipiec 2008 Dzięki Panowie.POMOGŁO!!! (dałem na max) Pozdrawiam, Leszek________________________________________________________Lachy braty! Oj, biada mnie, żem nie miał choć jednej armaty!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.