Skocz do zawartości
  • 0

Niesmiertelnik?

Wielka PL

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 Ersatz Bataillon Infanterie Regiment 8
II batalion 8 pułku piechoty
pierwszowojenny - imię nazwisko,adres - chyba Forst Nieder Lausitz /m.Forst na Dolnych Łuzycach/ST.=Strasse - ulica/
Napisano
Wlasnie oto chodzi ze niemam zamiaru tego sprzedawac,bo to jest moje pierwsze znalezisko,z czego jestem bardzo dumny,bo bylem dzis ze znajomymi na wykopkach a to znalazlem bez wykrywki na polnej drodze,tylko interesuje mnie cena poniewaz niechcialbym zeby mnie ktos wykiwal wrazie zamiany,bo szczeze mowiac interesuja mnie bagnety zwlaszcza POLSKIE.Bardzo mi przykro jesli ktos sobie mysli calkiem inaczej,ale prosze wedlug uznania.Nawet niemozna spytac o co kolwiek bo juz myslicie Bog wie co,dobrze ze chociaz brat czasem pomoze i wyjasni na czym polega ID.i tresci zadawanych pytan.Dzieki 1000WATT.Obiecuje brat ze juz nie spytam o wycene,i przepraszam wszystkich jesli kogos urazilem.
Napisano
No ,no, no, młodszy nie denerwuj się ta bo ci pąpka stanie albo cuś innego :)))

Kalot 22, a czy ktoś tu powiedział coś o sprzedaży? Według ciebie pytanie laika co do wartości przedmiotu jest równoznaczne ze sprzedażą? Czy nigdy nie interesowała cię wartość przedmiotu którego nie masz zamiaru sprzedać? Nie rozumiem twojego stwierdzenia przecież pytanie o wartość jest takie przyziemnie ludzkie i jak najbardziej normalne.

P.S Zawsze jak znajdę monetkę interesuje mnie jej wartość ale nie oznacza to że zaraz będę ją sprzedawał, ciekawość w tym stylu życia jest chlebem powszednim i bez niej na pewno żaden z nas by nie szukał, bo i poco.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie