maciek_zagroba Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 Przepraszam za kolejny taki temat ale nie mogłem znaleźć takiej na forum. Nie sądzę aby to było coś wielkiego ale po prostu jestem ciekawy.Z góry dziękuje!
maciek_zagroba Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 A więc jeśli nie nasza to kogo? Pod pierścieniem ze strony trzonka są bicia CGKMA... i dalej nie wiem.
Bobi Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Nasza, nasza :))Posiadam identyczną i w pełni sprawną. Niestety teraz nie mam warunków aby wstawić fotki ale jutro mogę pstryknąć na potwierdzenie swojej teorii.Pozdro....
maciek_zagroba Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 A z jakiego okresu? Przed czy powojenna?
KrzyGos111 Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 a ile może być warta razem z trzonkiem?a co do tej aszej" to troche bym sie zastanowił bo ja wykopałem taką samą ale w radzieckich okopach.
maciek_zagroba Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 O matko przestańcie pisać ile to jest warte?"! Ależ to jest denerwujące! Założyłem wątek aby dowiedzieć sie jakiego pochodzenia jest ta saperka ale nie po to aby na Allegro napisać Saperka Rosyjska/Polska/Niemiecka". Czy wszystkie znaleziska trzeba przeliczać na pieniądze? Zastanówcie się!
maciek_zagroba Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 Przepraszam za kolejny taki temat ale nie mogłem znaleźć takiej na forum. Nie sądzę aby to było coś wielkiego ale po prostu jestem ciekawy.Z góry dziękuje!
MK Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Mi wygląda na zjechaną dość ostro polską przedwojenną, ale głowy nie dam uciąć.
Pytanie
maciek_zagroba
Przepraszam za kolejny taki temat ale nie mogłem znaleźć takiej na forum. Nie sądzę aby to było coś wielkiego ale po prostu jestem ciekawy.
Z góry dziękuje!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.