esterendensen Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 Witam wszystkich.Mam pytanie odnosnie oryginalnosci tego zestawu.O ile sama klamra wydaje sie byc oryginalna,to juz pas budzi moje watpliwosci.Czyzby to powojenny DDR?
tadeks6 Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Czy twoja klamerka ma jakieś bića sprawdź powinny być na drugiej stronie klamerki to może więcej powiedzieć(-:
mario33 Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Na pasie też powinno być oznaczenie.Z tego co widzę to:- pas jest barwiony gładką stroną a nie mizdrą na zewnątrz- kolor jest czarny a nie brązowy jak w LWOba te fakty mogą swiadczyć że jest 'kombinowany'.
esterendensen Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 Witam.Klamra jest po denazyfikacji,jednak od wewnatrz widac,swastyke.Bicia jakies sa,ale slabo widoczne.
esterendensen Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 No i pytanie w zwiazku z tym zestawem.Czy warto dac za nigo 100 zl?Pytam,gdyz to nie moja wlasnosc,a to nie moj temat.Dziekuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.