olo201 Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Pare dni temu byłem w lesie i oto co znalazłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 To na górze żle mi się kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 A co? W głowę od kogoś takim dostałeś? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Lotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodo-100 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 lotki rosyjskie,więc na pozycje niemiaszków spadały i niemiecki magazynek - to by się zgadzało,ciekawe tylko czyj był koń :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 brawo bjar_1 tak trzymac ,usmialem sie do lez pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Jeśli nie spadł razem z lotkami, to pewnie niemiecki ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodo-100 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 ...cześć jego pamięci _|_ | |:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiok Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Takich wynalazków to nawet nigdy nie wrzucałem tutaj;-)Ale jak nic nie ma w okolicy to wszystko co się trafi jest dobre, ostatnio też mam takie odczucie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 no tak lotki jak lotki ostatnio oddałem na złom 20 sztuk ruskich od 120 :P Jak lodu tego w mojej okolicy. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.