cromags Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Najbardziej podoba mi się stwierdzenie o funkcjonalności broni ych jeszcze starszych" hehe. Gratulacje panom policjantom z CBŚ (co do CZ i kałachów na poważnie).http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Slaskie-CBS-przejelo-nielegalna-bron-i-amunicje,wid,10101312,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Coś ostatnio pulicjanci chyba nie mają co robić.I pewnie medale już czekają...Bo już zaczyna się to robić nudne...Tydzień w tydzień jest to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Pogratulować, straszny arsenał, szczególnie jak ma dziury w lufie, i zaspawane zamki... ŻENADAPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 To że wiekszości ludzi niepodobają się przepisy nie zwalnia Policji od ich przestrzegania.Prawo trzeba zmienić a nie czepiać się policjantów.Pamiętacie jakie były przeboje" ze zniesieniem pozwoleń na wiatrówki?Poza jednostkowymi przypadkami huligańskiego użycia wiatrówek,rozdmuchiwanymi zresztą przez media,jakoś obywatele niestrzelają do siebie.Niestety w naszym pięknym kraju biurokracja i nieżyciowe przepisy utrudniają ludzią realizowanie ich pasji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Tiaa, a ja miałem włam do domu i jechali 48 godzin /odległość 8km/, ale trzeba przyznać dojechali!!!!!Pozdrawiam. GW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Śmiech na sali, ale pewnie stali w korku;) Dziś będąc na komendzie, chcąc zgłosić kradzież portfela, po powiedzeniu Dzień Dobry, policjant się na mnie spojrzał, i gdzieś poszedł, a ja czekałem jak głupi ch**. Służba Obywatelom, jassssssneeeeeee.....PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Sorry za podwójny post, policjant przyszedł po około 40 minutach...PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 ajajaj co za arsenał kurna baba, może chcieli bin ladena wesprzeć???? :) :) :)ps:śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Maniek7_2006 Ale pomiędzy Tarczynem a miejscem zdarzenia, to naprawdę trudno o korki".Dzięki Pozdrawiam GW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 A co do wiatrówek, to faktycznie, każdy przypadek pseudo snajpera" był na pierwszej stronie gazet. Z tego co pamiętam to jakiś czas temu w Mielcu gościu dostał dwa razy...I jakie tytuły w gazetach były...I strach...I panika że jakiś wariat strzela...I się okazało że to nie jakiś wariat a sam postrzelony się postrzelił...I dać głupkowi zabawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 http://www.korso.pl/articles.php?id=4161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080402/MIELEC/521220811&SearchID=73322426829453I to na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Jeszcze coś dodam.Ja rozumię że policja po długich dochodzeniach robi małe nalociki, ale potem piszą gang" handlarzy bronią, pod spodem kolekcjonerzy itp.Ja bym był zadowolony gdyby udało im się rozpracować choć jedną grupę przestępczą która nie posiada zardzewiałych luf, skorup granatów, łusek, pustych pocisków itp. Idą na łatwiznę, przeszukując fora internetowe i czekając aż ktoś się pochwali swoimi znaleziskami czy pamiatką po dziadku z AK.Pozostaje mi czekać na brawurową akcję CBŚ i policji której celem będą jednak prawdziwi przestępcy a nie boga ducha winni kolekcjonerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Tiaa Jakiż to straszny huk wydaje broń pneumatyczna, że słychać ją w mieście!! Kto zatrudnił takich fachowców" za nasze podatki???? Moim prywatnym zdaniem to powinno się cały postrachunek" wylać na zbity pysk na bruk!!!Jak i kilkaset innych.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 suchy84 widzę że jesteś policjant to Ci powiem; mniej rzeczników, a więcej krawężników", zaraz będzie lepiej, i jeszcze jedno; mniej komputerów , a więcej rowerów"!I odżyjecie!!!!Pozdrawiam GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 O tylko nie policjant!!!! Ciężko pracujący robol jestem na produkcyjnej w której ni ma wentylacji!!!A ze jestem ze wsi i do roboty mam 16 km to jezdżę dzień w dzień rowerem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 A to bardzo przepraszam, moja wina celownik miałem przestawiony".GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Nie wiem o co dokładnie Ci chodzi ale cóż...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Pomyliły mi się nicki, tak że wszystko OK, przeprosiłem!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Oki oki, wszystko spoko.A puki co na rower i do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 tak zeby wkurzyc tylko 650 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 http://www.egun.de/market/item.php?id=1849612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 okejos nie draznij ludzi ;) Jaki to kosmos dla nas, ze tam zbycie takiej broni za granice zalatwia sie jednym formularzem - do sciagniecia ze strony aukcji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.