Skocz do zawartości

PROSPECTOR- rada

OloOcki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Do Stigano ja swoim minelabem Q MP znalazłem klamrę carską na głębokości ok. 0,5 m , a wiadomo jakich jest rozmiarów , na dyskryminacji i czółości 17 no ale i cena trzy razy taka i zasięgi . Generalnie nie ma co porównywać
  • Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Też mi glebokość :bJa swoją salamandra klamre wyciągam na 65cm , a kosztuje tylko 900 zl.Zakladam sie ze twoj minelab nie przewyzszy zasięgu salamandry.
Napisano
Panowie nie ma co por€wnywać salamandry thomsona do minelaba,nie ta półka sprzętowa.
Nie chwaląc sie panowie wczoraj przeprowadziłem test zasięgu moim Minelabem GT,dla 5 kopiejek 1864,ułożone na płasko w dołku o głębokości 45-46 cm,wykrywacz wykrył bezproblemowo,głębiej nie próbowałem.
Każdy sprzet panowie jest inny i wymaga indywidualnego podejścia do tematu.
Napisano
http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=361
zobacz tutaj i pamiętaj zdanie innych można brać pod uwage ale nigdy nie sugeruj się czyimś zdaniem.
Napisano
no dobra troche sie rozpedzilem ale i tak nie mam tyle kasy a tak po za tym to ladny wykrywacz dlatego na poczatku nim sie zainteresowalem.
Napisano
sprzęt dla profesjonalistów, ja kiedys porwałem się na ten wykrywacz, tylko nie ma u mnie pustyni. jest tylko mokra trawa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie