Skocz do zawartości
  • 0

Fanty Afrika Korps z Italii.Part II.Tak jak obiecałem :)

De Horsting

Pytanie

Napisano

Od tego samego gościa u którego poprzednie fanty.Ci którzy śledzą forum będą wiedzieć o co chodzi.wydaje mi sie ,że tamta część łączy się z tą bezpośrednio
jutro rano wrzucę więcej fotek,akumulatory mi w cyfrówce padły.
Musicie to zobaczyć,sam jestem w szoku,ale nie zdradzę się :)
jak myślicie od czego to jest?ja wiem,,,chyba :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
O, ja doskonale pamiętam poprzednie Twoje fanty!
To jakaś odmiana,ponieważ ciągle na forum tylko łuski,bagnety,gąski,nieśmiertelniki..etc ;)
Wrzuć dziś zdjęcia jak najszybciej.
A co do tego fantu,no cóż..
Ausstattung oznacza również osprzęt lub jak sten stwierdził wyposażenie.
Pokrowiec z materiału,pewnie coś długiego sie w tym nosiło,bynajmniej pewnie nie węża;)
Napisano

rozłożyłem go nareszcie.to jest według mojego znajomego Austryjaka z innego forum około 40% całego namiotu.Zaraz na lewo od krojcy" było wejście do namiotu.

Napisano
nie ,nie mietek. 2000 euro ale za potężny namiot całkowity! Ma parę dziur ale jest kompletny.też ma napisy KHR 501 a od środka krojca.tamten namiot jest chyba tak duży jak jak ten co breslau go wrzucił.brak naciągów,stelarza i śledzi.Za tego też daliśmy parę euro,nie będę ukrywał ale nie za dużo.
napisałem go gościa Austryjaka z forum German-Awards i odpisał mi ,że ten mój to jest najmniejszy ze zbiorowych zeltwustów 4-6 osobowy.
Napisano

Od tego samego gościa u którego poprzednie fanty.Ci którzy śledzą forum będą wiedzieć o co chodzi.wydaje mi sie ,że tamta część łączy się z tą bezpośrednio
jutro rano wrzucę więcej fotek,akumulatory mi w cyfrówce padły.
Musicie to zobaczyć,sam jestem w szoku,ale nie zdradzę się :)
jak myślicie od czego to jest?ja wiem,,,chyba :)

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie