pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 1h,30min śpieszylem sie wiec nie wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 u góry skrzyneczka po tasiemce polskej pestki wrzesniowe gruszki rosyjskie co mnie zdziwiło pozatym to spłoneczki od granatnika ktore pakowało sie w dupke i jakes pudełeczko stalowe wielkosci jak na pestki do ura moze jakes z pierwszych serij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 pod koniec taki szpadel zlamany mi sie trafil koło pestek mam małe pytanko, kieruje je do doświadczonych i w temacie czy to pryzpadkiem od tks nie jest badz jakis saperski wrzesniowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 nity i zagieta blacha po bokach zdjecie z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 po lewej stronie jest bicie fotki nie robilem bo prawie nei widac jedynie przy dobrym swietle czas i rdza zrobiły swoje. te bicie to 1937 chyba rok produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Fajnie się poczułeś lecz nie zapominaj że jesteś w Polsce i umieszczanie na tym forum takich zdjęć może brutalnie wyrwać cię z objęć euforii w ramiona naszej smutnej rzeczywistości a co za tym idzie sprowadzić na twoją nie zbyt roztropną głowę wielkie kłopoty .Oko ,,Sarumana ''zagląda i tutaj,[pamiętaj o tym ].Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Post z fotką usunąłem. Ludzie myślcie to nie boli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 hmm oczywiscie ze nasza polska rzeczywistosc jest smutna w zwiazku z tym zostaly poinformowane odpowiednie sluzby o znalezisku mjiesce ozstalo zaznakowane a znalezisko zebrane i zawiezione na poligon a wiadomo co tam z tym saperzy robiądodam ze nie szkoda mi bo i tak nie wiadomo co z tym robic a zostawic na wieszchu to tak jak dac dziecku granat bo ktos moglby sie znalesc kto by zechcial sie tym bawic wiec polecam informowanie odpowiednich sluzb o takich znaleziskach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 hmm a co jeszcze do naszej rzeczywistosci tego typu pozostałosci nalezy zglaszac i najlepjej wogule nie ruszac z mjiesca bo mozna z tego miec spore problemy grzmiaca stal rowniez tylko mozna troche ponaginac i do muzeum zawiesc na jedno wychodzi niestety take czasy moze przyjda lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Dobrze żeście zaskoczyli ,,pestka'',lepiej późno niż wcale .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 A ja tam tesknię za tą naszą smutną rzeczywistością". Siedzę 8 miesięcy w Ireland a tu nawet nie wolno postadać wykrywacza. Cieszczie sie tym co macie a nie tylko narzekania i narzekania. ps fajny szpadel :Dpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.