Skocz do zawartości

wczorajszy wypad przez chwile poczułem sie jak w rosji

Rekomendowane odpowiedzi

u góry skrzyneczka po tasiemce polskej pestki wrzesniowe gruszki rosyjskie co mnie zdziwiło pozatym to spłoneczki od granatnika ktore pakowało sie w dupke i jakes pudełeczko stalowe wielkosci jak na pestki do ura moze jakes z pierwszych serij

Fajnie się poczułeś lecz nie zapominaj że jesteś w Polsce i umieszczanie na tym forum takich zdjęć może brutalnie wyrwać cię z objęć euforii w ramiona naszej smutnej rzeczywistości a co za tym idzie sprowadzić na twoją nie zbyt roztropną głowę wielkie kłopoty .Oko ,,Sarumana ''zagląda i tutaj,[pamiętaj o tym ].Pozdro...

hmm oczywiscie ze nasza polska rzeczywistosc jest smutna w zwiazku z tym zostaly poinformowane odpowiednie sluzby o znalezisku mjiesce ozstalo zaznakowane a znalezisko zebrane i zawiezione na poligon a wiadomo co tam z tym saperzy robią
dodam ze nie szkoda mi bo i tak nie wiadomo co z tym robic a zostawic na wieszchu to tak jak dac dziecku granat bo ktos moglby sie znalesc kto by zechcial sie tym bawic wiec polecam informowanie odpowiednich sluzb o takich znaleziskach;)

hmm a co jeszcze do naszej rzeczywistosci tego typu pozostałosci nalezy zglaszac i najlepjej wogule nie ruszac z mjiesca bo mozna z tego miec spore problemy grzmiaca stal rowniez tylko mozna troche ponaginac i do muzeum zawiesc na jedno wychodzi niestety take czasy moze przyjda lepsze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie