PzKpfw V Panther Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 A takie drobiazgi dostałem od kolegi :
godles Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Witam.Z ciekawoscią ogladam fanty i widzę, że w moich rodzinnych stronach mozna cos jeszcze wykopać. Ogladajac zdjęcie z kluczem a w tle brzóz- czy jest to zdjęcie smolnych gór?. Co do Borujska, to zawsze było,jest i będzie ciekawe miejsce. Mam nadzieje, ze przy najbliższym spacerze nie będe musiał patrzec z przerażeniem na ogromne dziury tak jak w ostatni wekend pod Rudkami.Pozdrawiam.
Apollo18 Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Fanty 1 klasa. Widzę dobrą macie ziemie w tamtych okolicach :)
PzKpfw V Panther Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 Niedawno wybrałem się z kolegą na wysypisko i oto co z ziemi wyskoczyło:
PzKpfw V Panther Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 Taki upływ czasu a pakowanie nic się nie zmieniło!!
PzKpfw V Panther Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 A z tego jestem najbardziej dumny!!!!!
PzKpfw V Panther Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 Początkowo hitlerowskie Niemcy używały dawnej flagi cesarskiej (czarno-biało-czerwonej), lecz w 1935 doszło do radykalnej zmiany: zastąpiła ją czerwona z swastyką w środku, umieszczoną w białym okręgu. Było to jednocześnie przyjęcie symbolów NSDAP oraz całkowite przekreślenie dotychczasowej symboliki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.