saracen1313 Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 Witam.Moze śmieszny temat ale dzieki posiadaniu ksiazek o II wojnie swiatowej przerwalem w połowie kopanie mi auta podczas przekraczania granicy francusko-angielskiej:) chyba trafiłem na naszych kumpli:). Przedmit zainteresowania - Wrzesień 1939 A.Jońca, R. Szubański co przewiozłem to moja tajemnica:) ale bez tej ksiażki to bym bardzo płakał:). Pozdrawim i zachecam do pisania:0
norbert lat 13 Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 heheh, zaliczylem semestr z historii, Pan nauczyciel pytale mnie na tematy o ktorych nie mialem pojecia, w koncu zaproponowal zebym sam cos powiedzial, to opowiedzialem mu o Overlord i zaliczylem na wyzsza ocene :)
8total4 Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 uzyskać jedyne zaliczenie na semestr z przedmiotu Historia Rozwoju Nauk Przyrodniczych.Na resztę nie było sensu uczęszczać ;)pozdro!!
stangret Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 Nie zwariować do końca na tym łez padole.Jak mam problemy to myślę o czymś przyjemnym związanym z tematem.pozdrawiamstangret
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.