saracen1313 Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Witam.Moze śmieszny temat ale dzieki posiadaniu ksiazek o II wojnie swiatowej przerwalem w połowie kopanie mi auta podczas przekraczania granicy francusko-angielskiej:) chyba trafiłem na naszych kumpli:). Przedmit zainteresowania - Wrzesień 1939 A.Jońca, R. Szubański co przewiozłem to moja tajemnica:) ale bez tej ksiażki to bym bardzo płakał:). Pozdrawim i zachecam do pisania:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 heheh, zaliczylem semestr z historii, Pan nauczyciel pytale mnie na tematy o ktorych nie mialem pojecia, w koncu zaproponowal zebym sam cos powiedzial, to opowiedzialem mu o Overlord i zaliczylem na wyzsza ocene :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 uzyskać jedyne zaliczenie na semestr z przedmiotu Historia Rozwoju Nauk Przyrodniczych.Na resztę nie było sensu uczęszczać ;)pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Nie zwariować do końca na tym łez padole.Jak mam problemy to myślę o czymś przyjemnym związanym z tematem.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.