rg77 Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Chodzi o łąka, Wisła Wielka, Kobielice, Bżeżce, Suszec, Branica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 W Ćwiklicach chciałem kiedyś pokopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg77 Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 ciekawe fanty wychodzą , BARDZO ciekawe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CONRADO Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 A jakie to te ciekawe fanty?Uchyli ktos rabka tajemnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg77 Napisano 23 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Powiem tylko tyle że Panowie z Żor są bardzo aktywni na tym terenie, pewien człowiek powiedział mi że jakiś chłopak z Żor wykopał sporo bagnetów,większe części broni, sporo amo a nawet co ciekawe konserwy i wszystko niemieckie. Pewnie nikt teraz nie powie gdzie to ale jak przeczesze teren to się pochwali fantami.Panowie z Żor napiszcie co wiecie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Ja kopie w okolicach Jedliny, Bojszów i Bierunia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.