tomekk Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Witam!Mam pytanie do Bociana czy jest taka możliwość aby zmienić swój nick na forum??? PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Mogłeś mu maila wysłać. Poza tym jaka różnica jaki ma się nick. Ciebie już wszyscy znają jako Tomekk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Wiem nie chcę zmieniać jakoś diametralnie tylko jak czasem dostaje maila od ludzi którzy mnie znaleźli to piszą Tomek K a to k dodatkowe nie ma nic wspólnego z nazwiskiem , tylko jak się kiedyś rejestrowałem to był już tomek to dorzuciłem jeszcze jedno k ale teraz stwierdziłem ze to był głupi pomysł i chciałbym zmienić na tomek_89napisze do Bociana :)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Zarejestruj się po prostu jeszcze raz, pod innym nickiem. No, chyba, że Ci szkoda licznika":-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Tez bym chetnie nick zmienil, bo sie troszke przeterminowal" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.