radek66 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 a to moja nowa pociecha! Karolek ma 55cm i 4.5kg! Duży z niego chłopak. Mam nadzieje, ze pomoże kiedyś staremu ojcu przetrząsnąć niejeden zagajnik :)) mysle ze ten sezon mam z głowy, może coś na jesień?? Póki co - mam zajęcie hehepozdrawiam hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Gratulacje stary!Musisz małemu kupić plastikową wykrywkę-zabawkę, niech ćwiczy ruchy po pokoju :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 to lepiej już prawdziwy, może akurat coś znajdzie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Gratulacje od wszystkich szperaczy Strzelińskich.Niech rośnie wielki i silny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 gratulacje Ja mam 6 letnią córke .Już mi pomaga !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Ja mam 6 letnią córke .Już mi pomaga !!!!!":O niewypały też wygrzebuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 niewypały jeszcze nie bo ogórki ciezkie jak na nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 heh ale saperkę swoją-pomniejszoną-ma, świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.