martini Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 Witam. Latem wybieram sie do Lubiatowa (województwo pomorskie). Czy warto tam chodzić z wykrywaczem? Mój znajomy znalazł w okolicy krzyż niemiecki. Miejscowości jakie są niedaleko to: Choczewo, Lublewo, Lublewko (właśnie tam był krzyż) Sasino, stilo. Lubiatowo leży nad morzem w 1/3 drogi z Łeby do Władysławowa. Jeśli ktoś się orientuje czy można tam coś znaleźć, proszę o pomoc.Pozdrawiam.
martini Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 No co Panowie? Nikt nie zna tych okolic?
musashi Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Czy nikt nie zna?Ja znam.Spedzilem tam 15 miesiecy w wojsku.3 km od Kopalina byla jednostka niestety juz nie ma jej ale co tam teraz jest to nie mam pojecia.Budynki napewno zostaly no i miejsce po strzelnicy...pzdr
st.kapral Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Witam Też nie znam tych okolic , ale będę tam od 12 lipca . Możemy ozdziewiczyć" teren . Pzdr
moowi Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 Witam , będę po 14 lipca w Lubiatowie . Możemy ozdziewiczyć" teren .
beaviso Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Rozdziewiczyć", powiadacie? Panowie, ta dama" już z niejednego pieca chleb jadła, hehehe! :-PM.
martini Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 Ja tam teraz jestem i szukam w miejscu katastrofy boeinga b17g. Znalazło sie trochę amunicji, jakieś wskaźniki i inne części. Mam wykrywacz do d.. więc więcej sie znaleźć nie udało.
draven85 Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 martini i co udało Ci się znaleźć na moim terenie?:D Jak pisał beaviso teren już dawno był rozdziewiczony ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.