Dziadkus Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Napisano 14 Czerwiec 2008 Proszę o pomoc w identyfikacji okrętu widocznego na fotce. Opisane na rewersie Kreuzer KOLN" - ale nijak nie pasuje do obu okrętów o tej nazwie. Z góry dziękuję za pomoc!!
J-23 Napisano 14 Czerwiec 2008 Napisano 14 Czerwiec 2008 To raczej jakiś brytyjczyk, na rufie widać Union Jacka.
Dziadkus Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Napisano 14 Czerwiec 2008 typ C"?? też tak kombinowałem, tylko trudno mi w tej chwili znaleźć fotki do porównania. Podobny do typu D" (z którego były asze" DRAGON i CONRAD - tu akurat porównywałem, bo fotek można sporo znaleźć) - ale nie pasuje mi nadbudówka główna
Dziadkus Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Napisano 14 Czerwiec 2008 Proszę o pomoc w identyfikacji okrętu widocznego na fotce. Opisane na rewersie Kreuzer KOLN" - ale nijak nie pasuje do obu okrętów o tej nazwie. Z góry dziękuję za pomoc!!
jakofako Napisano 14 Czerwiec 2008 Napisano 14 Czerwiec 2008 ...nijak to nie ma drugiej strony fotki-a szkoda!
Pytanie
Dziadkus
Proszę o pomoc w identyfikacji okrętu widocznego na fotce. Opisane na rewersie Kreuzer KOLN" - ale nijak nie pasuje do obu okrętów o tej nazwie. Z góry dziękuję za pomoc!!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.