..::pushek::.. Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 Witamznalazłem ostatnio coś przypominającego łuskę. ale po dokładniejszym przyjrzeniu wypatrzyłem na tym zdobienie. U góry widać ślad że było to dłuższe, widać że jest uszczypana dalsza część znaleźiska. Czy ktoś coś może by zasugerował ??
miro Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Wygląda trochę na rączkę od maszynki do golenia. Pzdr.
..::pushek::.. Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 a może jakieś inne propozycje ??
..::pushek::.. Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 a na jaki okres byście stawiali, przed czy po wojnie ??
cromags Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 W wypadku takiego znaleziska to moim skromnym zdaniem mało istotne czy przed czy po IIWŚ ale zawsze możesz zasięgnąć rady wybitnych specjalistów" na forum dla archeologów :D
piotr777 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 to rączka od maszynki do golenia,gdzies taką już widziałem tylko srebrną identyczny wzorek miała
Molke Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 100% maszynka do golenia :) ja obstawiam na przedwojenna u mnie na smietniku z epoki wylaza takie dosyc czesto niestety trafic cala raczej niemozliwe :)
Pytanie
..::pushek::..
Witam
znalazłem ostatnio coś przypominającego łuskę. ale po dokładniejszym przyjrzeniu wypatrzyłem na tym zdobienie. U góry widać ślad że było to dłuższe, widać że jest uszczypana dalsza część znaleźiska. Czy ktoś coś może by zasugerował ??
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.