witam.mam okazje kupic od zioma na targu 2 wielkie luski. poniewaz nie zgodzil sie na fotografie to mam tylko te o to focio. jak ktos moze mi pomoc w id. to dzieki bardzo. podaje opis: 1 luska - na 12 godzinie ( 105 trojkat M LE nad kreska i data 1913. na 6 godzinie MA.I trojkat 12 L trojkat 17 trojkat S 2 luska - na 12 godzinie 2 , na dziewiatej godzinie P na 3 godzinie 1937 i na 6 godzinie 6349 s10 cm K18 luski na srednicy maja okolo 12 lub z 13 cm za wszelka pomoc dzieki. bo jestem ciekawy czy oplaca mi sie je kupic za taka cene jaka wola ten koles. pozdro!!!
Pytanie
emilwkpg
witam.mam okazje kupic od zioma na targu 2 wielkie luski. poniewaz nie zgodzil sie na fotografie to mam tylko te o to focio. jak ktos moze mi pomoc w id. to dzieki bardzo. podaje opis:
1 luska - na 12 godzinie ( 105 trojkat M LE nad kreska i data 1913. na 6 godzinie MA.I trojkat 12 L trojkat 17 trojkat S
2 luska - na 12 godzinie 2 , na dziewiatej godzinie P na 3 godzinie 1937 i na 6 godzinie 6349
s10 cm K18
luski na srednicy maja okolo 12 lub z 13 cm za wszelka pomoc dzieki. bo jestem ciekawy czy oplaca mi sie je kupic za taka cene jaka wola ten koles. pozdro!!!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.