shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Znalazłem na aledrogo pewną aukcję...http://www.allegro.pl/item378167730_rarytas_elaborowane_luski_do_mausera_.htmlW związku z tym mam pytanie dotyczące właśnie wspomnianej elaboracji. Faktycznie jest to rzadkie zjawisko ?Osobiście znalazłem kilkanaście takich mauserków, polskie, niemieckie, czechosłowackie.... a więc jak jest naprawdę ???Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 jeżeli trafisz na miejsce szkoleniowe to nie rzadkie...a o paskach tutaj http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=322309#322309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 dziekipozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Pe Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 W Łochowicach wychodziły na kilogramy, ale nigdy nie trafiłem na więcej niż dwa paski.... A tu człek sprzedaje z jednym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Bo jak ktoś mało wie i niewiele widział, to wydaje mu się, że ma coś nadzwyczajnego.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Pe Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 A w dalekiej młodości mój kumpel się upierał, że to jak z białym paskiem namalowanym na lufie widocznie kogoś z niej trafili":):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.