piotr777 Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2008 co robicie jak znajdziecie niewypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Wzywamy patrol saperski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 A jak Ci sie nie chce wzywać patrolu saperskiego to poprostu zakop to z powrotem...tylko ostrożnie żebyś nie wystartował ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 A następnego dnia masz kaca moralnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Mam co najmniej 1287 głupich odpowiedzi na to pytanie. Doceńcie że się opanowałem i nie napisałem nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 3mać sie od tego z dala :D To poradzę Ci na pewno... Ale co dalej - ciężka sprawa :D Ale chyba mimo wszystko polecam nic innego jak - Oddział Saperski - (jakaś bajka, ew. opowiadanie o tym jak to leżało na wierzchu albo cosik z zulami na zlom...to działa i sumienie czyste :D :D :Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 W większym stopniu :D Bo zawsze sie jakoś tłumaczysz :) Chyba ze panowie mili a zazwyczaj tak jest :) Przynajmniej u nas w małopolskim:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Juz 20 raz ten sam temat!!! Kurde zakopuje zpowrotem i tyle :b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 zalezy co to jest jak coś małego to do babki do pieca a jak cos wiekszego np trotyl to na rospałke do grila,tylko na początku pali sie jak opona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Jeżeli nie wiemy na 100000000000% że to bezpieczna wydmucha, to broń BOŻE nie bierzemy do domu i nie robimy fotek w mieszkaniu, aby potem zapytać a co to za pocisk???"PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 to zależy czy masz przy sobie odpowiednio duży młotek , jeśli nie lub nie da sie rozbić to trzeba pomóc sobie szlifierką kątową :(po raz tysięczny ten sam durny temat wiec i durna odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 jak bym wiedział ze to niewypał to bym go zostawił zrobiłem foty i zakopałem z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 nie karzdy ma taką wiedzę jak wy jestem początkujacy a z tym złomem obchodziłem się jak z jajkem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 A więc zacznij od wiedzy i jej zbierania a kopanie sobie odpuść przynajmniej na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Z KPPANIA TO NIE ZREZYGNUJE ALE BĘDĘ OSTROŻNY OKI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 nie krzycz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 DOBRZ JUŻ DOBRZ PRZECIEŻ NIE KRZYCZĘ. I DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Nie musiałem dawać głupich odpowiedzi jak widzę koledzy mnie ubiegli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Niech ktoś zablokuje ten wątek bo to już nudne się staje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 glupie pytanie glupa odpowiec biore do domu i spie na nich hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 a może kolega otworzy wątek jak rozbroic niewypał .. to ciekawsze ,sporo ludzi na ty forum wie gdzie i co odkrencić czy podkrencic np. F1 jak rozbroić . W ognisko i czekać ze 30 minut jak peknie . Fajnie jak na KOMBAJNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 jak jak wykopie niewypał to rzucam w powietrze wykrywacz i saperke i biegam z krzykiem do okoła niego jak sie uspokoje to zakopuje :D heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 albo dzwonic po saperów(nie snajperów) albo zbrac do domu i zaniesc na złom,heheheheh:)(przeciąc gumówką)haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Zablokujcie ten watek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.