Skocz do zawartości

Coś do 800 stówek ???

chorazysw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
chorąży sw: by dostać jakieś bardziej interesujące odpowiedzi określ czy:
* zaczynasz przygodę z poszukiwaniem
* chcesz mieć coś nowego z gwarancją
* czy 800zł to maksimum
To istotne bo nie każdy lubi jeździć starymi BMW, a wolą kupić sobie nówkę Matiza i pomykać elegancko.
Jeśli wszystko na 3x tak (Polaka znak) to ACE 250 Cię zadowoli na pewno. Zasięg ma takie sobie ale za to mnóstwo innych zalet, które uczyniły ten wykrywacz bardzo popularnym. Militarkę też możesz nim zbierać bez obciachu. Kosztuje teraz 700zł więc starczy na dobrą saperkę, ładowarkę i akumulatorki ;) Jako alternatywę bierz pod uwagę Fishera F2 bo to podobne konstrukcje.
Solaris jest trudny w obsłudze, a nawet kanarka" się dłuuugo poznaje w terenie.
Z Polskich w tej kasie masz jeszcze Armanda Penetratora o którym niestety nic nie wiem (a szkoda). Na forum jest nagonka - ale wiem z doświadczenia, że nie warto ufać większości" bo często bywa nieobiektywna albo uprzedzona. Takie same nagonki słyszałem na innych tematycznie forach na bardzo dobre produkty.

P.S. Na forum gitarowym też jest kupa śmiechu bo ilekroć ktoś pyta o wzmacniacz gitarowy za xxx zł to dostaje kilka odpowiedzi dozbieraj i kup wzmacniacz lampowy" hehhe
Napisano
Zaletą Penetratora jest prostota obsługi i uniwersalność, można szukać monetek i militarki. Ponadto ma pracę statyczną, która jest rzadkością w wykrywkach zachodnich za przystępną cenę. Ma też dyskryminację na drobne przedmioty żelazne oraz sygnalizację rozładowania baterii. Kto nie lubi motać się w gęstwinach ustawień, to Penetrator jest najprostszy.
Napisano
producent zawsze bedzie zachwalał swój produkt. Nieproponuję nikomu tego wykrywacza. wystarczy popatrzec na test wykrywacza anticus, a co z dominatorem sie stało? śmiech warte.
Napisano
Jaks, chodziłeś z Penetratorem? Wątpię. Ja Ciebie nie znam i twierdzę, że nie jesteś nic warty. Tak wygląda Twoja bezpodstawna ocena Penetratora jak i moja Twojej osoby. No i co, przyjemnie Ci?
Zresztą zapytaj się, co się stało z jednym z pozostałych wykrywaczy na drugi dzień. O tym już nie napisano na forum.

Poza tym, masz kurzy mózg, bo nie rozumiesz i pewnie nigdy nie zrozumiesz, co napisałem w tamtym poście:
1. Anticus jest z innego przedziału cenowego i ma mniejszą sondę, to nie musi być taki wspaniały jak pozostałe wykrywacze.
2. Z Dominatorem jest OK, wystarczyło przeczytać instrukcję obsługi i ustawić pokrętło Grunt do gleby. Testujący byli trochę rozhisteryzowani.
Poza tym, jacks, skąd Ty się tak nagle narodziłeś jako wspaniały ekspert? Pierwszy raz o Tobie słyszę.
W moim opisie nie zastosowałem przymiotników tylko rzetelny opis, więc gdzie Ty widzisz zachwalanie?
Promuj się na forum o marchewkach, bo nic wartościowego oprócz ośmieszania nie umiesz napisać.
Napisano
Jacks, nie proponuję pisze się oddzielnie. Może jest forum o ortografii? Tam się promuj i ośmieszaj innych wielki ekspercie.
http://marcinmilkowski.pl/Slowniki/Slownik-ortograficzny.html?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=33&word=nieproponuj%EA&do=Sprawd%BC
Napisano
nie mam wykrywaczy Pana Armanda!Ale sąsiad lata z tym i sobie chwali, owszem popieram Pańskie wypowiedzi !Niestety nie miałem przyjemności chodzić z Pańskim sprzętem, bo to co ja posiadałem ze sprzeciorów i nadal posiadam to (tm808 i białas 6000di/pro i wstyd się przyznać że mam Pi z Częstochowy- ale w spadku ;P ) Bo byle jaki gość tylko brudzi na tym forum chodzi mi o Jacks'a ! - Naturalnie!
Ale na tym forum to chyba konkurencja się nawzajem gryzie, prawda?
Nie dość ze ma 17 postów to chce zwalczyć świat. Staram sie na tym forum nie udzielać...bo widzę co się tu rodzi..:D

Pewnie połowa ludzi powie że jestem od P.Armanda! A nawet jeśli to co? Nie mogę? Taki wielki wstyd?
Producent jak producent! Każdy chcę zarobić ot co!
Pozdrawiam
1939
Napisano
to że armand ma kiepskie wykrywacze to każdy wie. nadrabia pyskówką? prospector to moja wielka pomyłka.
chorazysw bierz ACE 250!!! kto jest za?
Napisano
hehehe;) po polemizuję sobie z Tobą Jacks... niechcę bronić ale wkurza mnie taki chamskie podejście do sprawy ...
chyba ogladałeś tą reklame!
P.Armand jest pyskaty? Riposta:) ot co:)
ok nie bronie nikogo... ale to nic nie da takie coś jako reklamy czy antyreklama...bo kto ma kupić sprzęt to wie jaki no i nie wiem czy kto kolwiek z forum kupił wykrywacz dzięki opiniom innym:)
moze się myle ...:) ale krótko tu jestem z wami;]

http://pl.youtube.com/watch?v=40WsOmDI4WU

:D:D

Pozdrawiam
1939
Napisano
Jaks, akurat Prospector jest najlepiej sprzedającym się wykrywaczem, dzisiaj sprzedałem jeden na raty.
Porażką to mogło być Twoje czytanie jego instrukcji obsługi i stąd Twoje kłopoty.
Napisano
Armand:
Ja Ciebie nie znam i twierdzę, że nie jesteś nic warty."
Poza tym, masz kurzy mózg"
Promuj się na forum o marchewkach, bo nic wartościowego oprócz ośmieszania nie umiesz napisać."

To moje ostatnie ostrzeżenie :) Chyba wszyscy rozumieją iż taka forma wypowiedzi nie przejdzie w tym dziale :)

Pozdrawiam
Martin
Napisano
Nie wiem, może się mylę ale stwierdzenie: ie jesteś nic warty" z logicznego punktu widzenia znaczy chyba tyle co: warty więcej niż nic. A więc obraźliwe to chyba raczej nie jest;) Martin co do moich 4 wypowiedzi z rzędu nieco powyżej. Rzeczywiście godzina była późna, nie byłoby problemu gdybym mógł edytować post, ewentualnie scalić. Poza tym numerki przy nicku najmniej mnie obchodzą, właściwie po co to jest? 1939 reklama czad:D Wracając do tematu. Jak ktoś wcześniej zauważył, najbardziej zainteresowany stracił zainteresowanie. Obstawiałbym jednak Fisher F2.
pzdr
Napisano
Armand nie powinieneś reklamować w watkach swojego sprzetu.To troche drażni ludzi i stąd ten bałagan i nienawiść.Jak chcesz zareklamować to jest dział ogłoszeń i reklamy,tylko trzeba opłacić.
Napisano
Witam,jak powiedział kiedyś terenowiec najlepsze wyniki daje dobra miejscówka i oczywiście zgadzam się z tym,pózniej już tylko należy dobrać sprzęt do swoich potrzeb nie sugerując się opinią kurzden chwali to co ma" tylko zdrowym rozsądkiem.Pzdr.
Napisano
nie przesadzaj z tym bmw bo jeżeli chodzi o używane to moze i tak (ale zalezy jak uzywane jaki z wykrywaczami)ale jesli chodzi o stare to jednak matiz.
Napisano
Przyczyniłem sie Armandowi do żółtej kartki. Moze w ten sposób armand zrozumie, ze tak naprawde problem jest nie w jego wykrywkach, a w jego osobie. Dziwie sie, że Armand nie ma jeszcze czerwonej. Ale bez Armanda, jego wykrywaczy i cietego jęzora, świat byłby nudny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie