Skocz do zawartości

DO ADMINOW !!!

Rekomendowane odpowiedzi

witam panowie administratozy . mam do was pytanie z jakiego niewyjasnionego powodu moj watek zostal usuniety?? pisalem wyraznie ze to sa same skorupy a to niz zakazanego !!! wszystko co tam widzieliscie to sadozwolone produkty z allegro. puste skorupki puste zapalniki i nic wiecej.czy bylo w tym cos zlego ?? i jeszcze ktorys z was napisal na moj mail ze to juz drugie takie ostrzezenie. nieprawda bo pierwsze. poprzednie bylo o to bym nie pisal duzymi literami czy cos. prosze wytlumaczcie mi co zlego bylo w moim watku ?? czy zrobilem cos zlego ? chcialem by wszyscy na forum mogli sie wykazac znajomoscia modeli fabryk gdzie ki tko ich uzywal. wiec to nic zlego !!! mialo to na zadaniu wykazania swoich zainteresowan pochwalenie sie kolakcjami itp na forum o id tez nie raz byly pokazywane miny pomz i nikt sie nie czepial.wiec prosze o wyjasnienie tej sprawy bo nie bardzo wiem o co wam chodzi ...:/ a ten watek zalozylem bo to jedyna opcja na ktora mi ktos odpisze.pisalem na mailk do 2 z was i nikt nie odpisal .... ludzie no spokojnie kurde ja niemialem zamiaru nikogo tu sprawdzac czy cos jaaaa:/ nikt nigdy tu nie mowil ze nie mozna tu robic takich zeczy. ludzie na forum o id pokazuja bomby jakies luski miny pomz i nikt niema nic przeciwko..czesci broni itp. sory jak wam moja pomoc nie pasi. chcialem zeby na forum sie cos fajnego dzialo uwazam ze ten temat byl ciekawy. prosze o odpowiedz a nie usuwanie lub ukrywanie watku ...DO FORUMOWICZOW.... czy uwazacie ze to byl zly pomysl? mowicie ze to jakis problem ?

cuz jestem bardzo zawiedziony ... niewiem o czym tu mozna pisac jak moj pomysl wam nie pasowal ... :( nie mialem zamiaru nikogo wkurzac sprawdzac ani nic w tym stylu:/ poprostu chcialem stworzyc cos ciekawego ,chcialem by moj watek byl czesto odwiedzany ...zreszta niewazne i tak nic nie zdialam..ja sobie klopotow nie szukam pozatym nie ma powodow bym je mial bo sutawa o broni mowi ze jak cos nie jest istotna czescia to mozna to posiadac.na allegro sprzedaje sie i zapalniki (niedzialajace) i miny pomz (niedzialajace) granaty szyszki wraz z zapalnikiem(niedzialajace) moge wam nawet linki do moich licytek pdac jak cos nie pasi :( zreszta sory ze wogule sie udzielam...kogo to obchodzi :/

tak, tak, wiemy wiemy sprzedaje się, a potem jest po roku pobudka itp itd....z tym żę akurat jak dla mnie sporty ekstremalne tego typu nie leża w moich zainteresowaniach, jeśli jest to wszystko tak fajnie na tym portalu sprzedażowym to proszę sobie w caffe militaria założyć taki wątek i poczekamy ile będzie on taki zgodny z ustawą...

już tu kilku kolegów było co byli propagatorami stwierdzenia : puste = dozwolone"...chwilowo mają trudności z dostępem do netu.

PATRON

tak wiem ale skoro widzialem juz na tym forum kolecje innych gdzie pokazywali nawet karabiny i jakies pomz i granaty tez jakies byly chyba ,luski wielkie jak holera i ruzne dziwne przedmioty to myslalem ze moj watek bedzie tu czyms normalnym. panowie adminowie powinniscie zrobic cos takiego ze watek nie zostaje odrazu zapisany na forum tylko najpierw zostaje przez was ocenzurowany lub cos w tym stylu zeby uniknac zbednych komplikacji :)

Po pierwsze - nie krzycz
Po drugi nazywaj watki zgodnie z trescia
Po trzecie na forum nie wolno prezentowac materialow niebezpiecznych - zapoznaj sie regulaminem i siegnij do pierwszego postu w kazdym dziale.
Po czwarte - masz pytanie do adminow to napisz do nich przy pomocy poczty email - adresy sa zamieszczone w kazdym dziale.
Tak jak napisalem w ostrzezeniu - jesli jeszcze raz bedziesz prezentowal tego typu dziadostwo bedzie kartonik.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie