Skocz do zawartości

Nowy Rutus czy minelab x70

jacek ns

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,jeśli brać pod uwagę sentyment do rodzimych wyrobów i cenę to ten pierwszy,ale ani jednego ani drugiego nie widziałem w akcji,poczekaj na opinie i rady posiadaczy w/w coś Ci doradzą.Pzdr.
Napisano
Mati$ czy to twoja sugestia (bo wolisz zachodnią chińszczyznę od polskiej) czy obiektywna ocena bo miałeś w rękach nie jeden sprzęt. Od razu odpowiem, że ja chodzę z solarisem i jak do tej pory zachodniego" sprzętu który rzucił by mnie na kolana nie spotkałem. Nie twierdzę że mam idealny sprzęt bez wad ale twoje stwierdzenie bez konkretów jakoś mnie nie przekonuje. Ale chętnie przeczytałbym zestawienie sprzętów z tematu Rutus czy minelab x70".

Pozdrawiam
Napisano
Ciapek napisałeś Mati$owi cyt. ... bo wolisz zachodnią chińszczyznę od polskiej.Czyżbyś sugerował,że istnieje zachodnia i polska chińszczyzna :)? Piszesz,z czym chodzisz oraz,że nie spotkaleś jeszcze zachodniego" sprzętu,który rzucił by Cię na kolana.W tej sytuacji myślę,że nie miałeś nigdy w ręce porządnego zachodniego sprzętu.Dobrze,że chociaż nie twierdzisz,że masz idealny sporzęt :).Co do konkretów na temat wymienionego sprzętu,to jest ich do woli..wystarczy wrzucic temat w wyszukiwarkę lub spotka sie z kimś,co ma sprzęt,który rzuci Cie na kolana :).Proponuję więcej spokoju w wyrażaniu opinii ,bez haseł o chińszczyżnie,bo sam nie daleś nawet jednego rozsądnego argumentu,który by cos wnosil do tematu.Pozdrawiam!
Napisano
P.S.Co do zasadniczego wątku....znam tylko drugi z wymienionych w temacie wątku wykrywaczy i mogę go osobiście polecic;drugi sprzt znam jedynie z bardzo rozciągnętego wątka tego forum więc trudno mi go oceniac.Pozdrawiam!
Napisano
Plutonowy,krowa, która dużo ryczy mało mleka daje... Ten wątek nie jest o dominatorze ani żadnym innym sprzęcie armanda. Hmm a co do sprzętów tu wymienionych, jeśli dysponujesz kwotą, która pozwoli Ci kupić terrę, choćby używaną, to bierz terre, Nie mówie że rutus jest zły ale sam miałem terre i bardzo mi odpowiadała, teraz mojej terry uzywa mój ojciec, człowiek zielony" w wykrywaczach, wydaje mi się że to powinno być najlepszym świadectwem. Jest to sprzęt typu włącz i szukaj i napewno się nie zawiedziesz. A poza tym leciutki, nie jak mój explo;/
Napisano
Jakofako w stwierdzeniu o chińszczyźnie miałem na myśli jedynie nie rozróżnianie sprzętu na zachodni lub polski x70 nie patrz na polskie wykrywacze" często części pochodzą z tego samego źródła i tyle. Złego słowa o x70 nie powiedziałem ale chcę dowiedzieć się czegoś więcej o tym wykrywaczu szczególnie w zestawieniu z Rutusem. Zwłaszcza jeśli ktoś miał jeden i drugi. Jeżeli Chcesz ja chętnie się spotkam wówczas może kupię x70 i zmienię zdanie. Gdyby Mati$ napisał od razu ja bym brał x70" oliwy do ognia bym nie dolewał a zachodnich wykrywaczy parę w akcji widziałem. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie