piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Zapraszam do obejżenia kilku moich fotek z tej imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 strona niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...w natarciu na polskie pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...niemiecki zwiad...i kolejno-zaopatrzenie dla obsługi bunkra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 strona polsko-rosyjska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...kontratak na niemieckie okopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...pod ostrzałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...wsparcie cięższego sprzętu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ..ostrzał bunkra przez altylerię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...przedpola również... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ...i nadjechało wsparcie dla niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 wielka niespodzianka dla widzów!Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Można coś więcej o tej iespodziance"?Co to? Jak to tak? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmpionier Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Tu jest trochę:http://www.reenacting.eu/index.php/pociag-pancerny-na-inscenizacji-w-pile/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 O.K. ale na czym zbudowano te repliki wagonów? Ma ktoś może jakieś dobre zdjęcia tych wagonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 pociąg pancerny zbudowano na bazie drezyny i wagonu do niej.spróbujcie hasła:dawna Piła.Tam w odpowiednim dziale tematycznym powinno być więcej info.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Wszystko fajnie, tylko czemu nic wcześniej nie było wiadomo o tej imprezie? Szkoda, przyjechałbym sobie popatrzeć... Tak samo jak z Wałczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Faktycznie, widzę teraz tam drezynę. Trochę toto małe, ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Witam!Faktycznie-chyba trochę mało było info o tej imprezie.Chyba tylko w prasie lokalnej,chociaż... spotkałem gościa z Łodzi.Ja dowiedziałem się o niej właśnie ze stronki Dawna Piła".Na przyszłość polecam również śledzenie stronek grup reko,np.Pommerania 1945.Nie oficjalnie mogę powiedzieć,iż planowana jest zimowa reko z walk o Piłę w lutym 1945.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Miło wiedzieć, dzięki Piotrze. Piła to całkiem blisko ode mnie, kto wie, może zimą zawitam popatrzeć co tam Koledzy szanowni prezentują.Pozdrawiam, Johann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.