Rumburak Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 Kolesie spod Gorzowa okazali się pomysłowością. Zbudowali pod zabudowaniami podziemny schron - bunkier (?) i hodowali w nim trawę! Nie wiem czy inspirowali się tymi tunelami jakie Wietkong robił w Wietnamie, czy podziemnymi schronami z Getta Warszawskiego czy też bunkrami UPA w Bieszczadach? W każdym razie napracowali się. No i wpadli:http://www.policja.pl/portal/pol/1/21989/Uprawiali_konopie_w_bunkrze.html
liha Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 heheheheh no to marnie zbudowali skoro znależli. Pewnie materiałem było czuć na milę dookoła. hehehehehe
suchy84 Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Normalnie ludzie to mają pomysły. I pewnie sprawdzali czy dobre zioło i po dymie ich wyczuli
monte_christo Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 A czemu sie dziwić, do bunkra mało kto wejdzie ;)
ja20 Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Pewnie zamiawiali nasiona itp. z Holandii.Dużo ludzi tak wpada, bo nasionka można zamówić legalnie, paczki są sprawdzane, i nie wjadą od razu, tylko za jakiś czas, jak krzaki wyrosną.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.