Rumburak Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Kolesie spod Gorzowa okazali się pomysłowością. Zbudowali pod zabudowaniami podziemny schron - bunkier (?) i hodowali w nim trawę! Nie wiem czy inspirowali się tymi tunelami jakie Wietkong robił w Wietnamie, czy podziemnymi schronami z Getta Warszawskiego czy też bunkrami UPA w Bieszczadach? W każdym razie napracowali się. No i wpadli:http://www.policja.pl/portal/pol/1/21989/Uprawiali_konopie_w_bunkrze.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 heheheheh no to marnie zbudowali skoro znależli. Pewnie materiałem było czuć na milę dookoła. hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Normalnie ludzie to mają pomysły. I pewnie sprawdzali czy dobre zioło i po dymie ich wyczuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monte_christo Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 A czemu sie dziwić, do bunkra mało kto wejdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Pewnie zamiawiali nasiona itp. z Holandii.Dużo ludzi tak wpada, bo nasionka można zamówić legalnie, paczki są sprawdzane, i nie wjadą od razu, tylko za jakiś czas, jak krzaki wyrosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.