Maaarcin Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Ciekawa luska pod niewielka warstwą rdzy jest swietnie zachowana farba...Teraz pytanie czy mozna ja bezpiecznie wyczyscic zeby nie zniszczyc, jezeli tak to czym? pozdro;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 mosiądz, żadna farba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Łuska stalowa platerowana miedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 No to zabawa fosolem Cię czeka. Raczej nic innego nie wymodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaarcin Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 a fosol nie zniszczy tej warstwy miedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Nie ja mialem takie same i potraktowalem je fosolkiem.Efekt wspanialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaarcin Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 ok, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 a ten fosol gdzie można kupić czy zrobić??? ;] Bo ja nowy jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Fosol w motoryzacyjnych i lakierniczyczch sklepach bywa.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Ja się na targu w fosol zaopatruję :) tanio wychodzi , taki typek z chemicznymi artykułami przyjeżdża i co najśmieszniejsze specjalnie dla mnie ten fosol przywozi :D , co do skuteczności http://www.odkrywca.pl/pudelko-po-fajkach-,637371.html#637371daję link do pudełka po fajkach z IWW wyjętego z okopu, całe było w rdzy i widać było tylko kawałek napisu i herb (resztę pokrywała rdza), a po kąpieli w fosolu od razu lepiej się prezentuje.PozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Witam poprosiłbym o zamieszczenie zdjęć łusek po potraktowaniu ich fofolem z góry dzięki tadeks6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Sorry za błąd fosolem(-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.