Polonez92 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Napisano 1 Czerwiec 2008 Witam, wybrałem się dziś na pole z ace 150 i zauważyłem, że jak mam bardzo stabilny sygnał na coins(nic nie przeskakuje, cały czas coins) to jest to nakrętka od wódki, puszka, tubka itp., a jak jest jakiś inny sygnał to monetka albo coś w tym stylu. Jak myślicie, czy warto pomijać te sygnały coins?
walker69 Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Nie pomijaj bo stracisz sporo fantów. Polmosy i tubki to jest nasza zmora. Kop wszystko lub jeśli już to pomijaj tylko pierwszy segment (jeśli nie chcesz zbierać żelaza).
dzieci3 Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 Od czasu do czasu zuć okiem na wyświetlacz",ja niejednokrotnie już po brzęknięciu żekomego polmosa wracałem na ten sygnał i kopałem guziczka albo monetę a i polmos też wyskakiwał,ale generalnie trzeba kopać,jak ktoś powiedział to tylko jeden sztych.Pzdr.
wujekblacha Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 Ktoś kiedyś stwierdził, że ace reaguje również na kształt np. metalowa pokrywka od konserwy zupełnie zardzewiała da sygnał monetkowy. Niestety wiekszość Polmosów jest zgnieciona i ma okrągły kształt. Prawdziwa zmora...
sławek1989 Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Nie można pomijać,trzeba znaleść odpowiednią technike. Większosc kapsli znajduje sie na powierzchni wiec jeżeli na wskaźniku głębokości mamy 2 to zapewne jest to kapsel.
wujekblacha Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Jeśli na wskaźniku jest 2 to zapewne 2 kapsle :)))Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać. Głębokość zalegania nie ma nic wspólnego z rodzajem fantu :)))
garret Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 witam.nikt nie pisze o sygnale na rings.a sygnal coins i przeskakujacy na rings to pewny dobry fant w ziemi.maly ace 150 potrafi zadziwic.ostatnio wykopalem 5 zardzewialych garnkow,(myslalem ze chelmy)z glebokosci do lokcia w rece,na ustawieniu jewerly.pozdrawiam.
wujekblacha Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Tak, bo garnki są okrągłe :)))Ja wykopałem z 5 wiader. Pewnie konie w nich piły. Też na głębokości jak piszesz :)))Z przeskakującym sygnałem też jest różnie. Szrapnel albo pocisk łuski karabinowej nieźle jeździ po klawiaturze :)))
garret Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 czasem sygnal na alu to moneta.radze sprawdzac.i patrze tez na wskaznik glebokosci zalegania.jak sa 3 pelne kreski i dobry sygnal,to moze byc cos ciekawego.chodze w sluchawkach,czesto wieczorem,wiec kopie na sluch.metoda sie sprawdza.pozdrawiam.
krystian-szabla Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 kop wszystko co ci gra jak masz wlaczona dyskryme ,
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.