Skocz do zawartości

aluminium na ace 150

Polonez92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, wybrałem się dziś na pole z ace 150 i zauważyłem, że jak mam bardzo stabilny sygnał na coins(nic nie przeskakuje, cały czas coins) to jest to nakrętka od wódki, puszka, tubka itp., a jak jest jakiś inny sygnał to monetka albo coś w tym stylu. Jak myślicie, czy warto pomijać te sygnały coins?
Napisano
Nie pomijaj bo stracisz sporo fantów. Polmosy i tubki to jest nasza zmora. Kop wszystko lub jeśli już to pomijaj tylko pierwszy segment (jeśli nie chcesz zbierać żelaza).
Napisano
Od czasu do czasu zuć okiem na wyświetlacz",ja niejednokrotnie już po brzęknięciu żekomego polmosa wracałem na ten sygnał i kopałem guziczka albo monetę a i polmos też wyskakiwał,ale generalnie trzeba kopać,jak ktoś powiedział to tylko jeden sztych.Pzdr.
Napisano
Ktoś kiedyś stwierdził, że ace reaguje również na kształt np. metalowa pokrywka od konserwy zupełnie zardzewiała da sygnał monetkowy. Niestety wiekszość Polmosów jest zgnieciona i ma okrągły kształt. Prawdziwa zmora...
Napisano
Nie można pomijać,trzeba znaleść odpowiednią technike. Większosc kapsli znajduje sie na powierzchni wiec jeżeli na wskaźniku głębokości mamy 2 to zapewne jest to kapsel.
Napisano
witam.nikt nie pisze o sygnale na rings.a sygnal coins i przeskakujacy na rings to pewny dobry fant w ziemi.maly ace 150 potrafi zadziwic.ostatnio wykopalem 5 zardzewialych garnkow,(myslalem ze chelmy)z glebokosci do lokcia w rece,na ustawieniu jewerly.pozdrawiam.
Napisano
Tak, bo garnki są okrągłe :)))
Ja wykopałem z 5 wiader. Pewnie konie w nich piły. Też na głębokości jak piszesz :)))
Z przeskakującym sygnałem też jest różnie. Szrapnel albo pocisk łuski karabinowej nieźle jeździ po klawiaturze :)))
Napisano
czasem sygnal na alu to moneta.radze sprawdzac.i patrze tez na wskaznik glebokosci zalegania.jak sa 3 pelne kreski i dobry sygnal,to moze byc cos ciekawego.chodze w sluchawkach,czesto wieczorem,wiec kopie na sluch.metoda sie sprawdza.pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie