over Napisano 31 Maj 2008 Autor Share Napisano 31 Maj 2008 Ostatnio nabyłem ot 810 i potrzebne mi są do niego gumowe nakładki na gąsienice ale nigdzie nie mogę ich znaleźć czy może ktoś wie gdzie można je znaleźć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Witaj.Pzy odrobinie szczescia znajdziesz je na polach lub w lesie za pomoca wykrywacza.Wala sie tego troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Na gąsienicach do OT 810 nie montuje sie nakładek chyba że masz jakieś inne niż te które spotkałem do tej pory.Także twoje wysiłki raczej spełzną na niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Pochwal się nowym nabytkiem i wrzuć fotki pojazdu na forum.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
over Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 oto i on ostatnio brał udział w rekonstrukcji szturmu na berlin w Modlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
over Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 bardziej od przodu;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
over Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 to jest z modlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Tak jak zaznaczył Yoony . OT 810 nie miało wogóle nakładek .Czesi przeprojektowali wóz bardzo znacznie, zmieniono silnik na diesla wydłużając komorę silnikową, zmieniono układ gąsienicowy , tak że nawet jak zdobędziesz nakładki to nie bardzo jest je gdzie i jak przykręcić, pozatym tak zmieniono amortyzację układu jezdnego aby właśnie nie stosować nakładek gumowych z uwagi na kosztowną eksploatację. pozatym tył jest jak w wersjach od A do C . no i góra opancerzona a nie odkryta , oprócz tych widocznych zmian sporo drobnych innych. Trzeba się dobrze nabiedzić aby z tego zrobić 251/D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 no w międzyczasie zdjęcia doszły , ładnie wygląda ,Good Joob !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Fajny masz over sprzęt!Bardzo dobrze się prezentuje w tym kamuflażu.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.