maciek11 Napisano 30 Maj 2008 Autor Napisano 30 Maj 2008 WitamProszę o pomoc, znaleziony wczoraj guzik, ktory przedstawia konia ktory trzyma(chyba) flagę, pod nim jest korona i napis THE WESTRIDING" niemogę nic znajść w necie na ten temat. Prosił bym o pomoc. Z Góry dziękuję. Pozdrawiam Maciek
maciek11 Napisano 30 Maj 2008 Autor Napisano 30 Maj 2008 WitamProszę o pomoc, znaleziony wczoraj guzik, ktory przedstawia konia ktory trzyma(chyba) flagę, pod nim jest korona i napis THE WESTRIDING" niemogę nic znajść w necie na ten temat. Prosił bym o pomoc. Z Góry dziękuję. Pozdrawiam Maciek
danieloff Napisano 30 Maj 2008 Napisano 30 Maj 2008 Mogę sie mylić, ale wydaje mi się, że jest to cywilny guziczek, stosowany współcześnie np. do damskich płaszczy, stylizowany na stary.
maciek11 Napisano 30 Maj 2008 Autor Napisano 30 Maj 2008 Wszystko możliwe, tylko zastanawia mnie skąd wziął się w ruskich okopach ;) Pozdrawiam
maciek11 Napisano 31 Maj 2008 Autor Napisano 31 Maj 2008 Proszę opisz coś wiecej o tym guziku, wiec jednak stary jest? pozdro
Pytanie
maciek11
Witam
Proszę o pomoc, znaleziony wczoraj guzik, ktory przedstawia konia ktory trzyma(chyba) flagę, pod nim jest korona i napis THE WESTRIDING" niemogę nic znajść w necie na ten temat. Prosił bym o pomoc. Z Góry dziękuję. Pozdrawiam Maciek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.