Witam. Będąc u rodzinki w długi weekend odwiedziłem pewnego wujaszka. i całkiem przypadkowo rzucił mi się w oczy ten przedmiot robiący u niego chyba za obciążenie do roztrzęsarki do siana.
Nie było za bardzo czasu, żeby się wuja dopytać co to jest, ale zrobiłem fotki telefonem, z racji miejsca gdzie przedmiot się znajduje (jakieś 50 metrów dalej w czasie wojny żywot zakończył Vickers) bo jakoś tak mi się skojarzyło a przedmiot dosyć egzotycznie wyglądał na tej roztrzęsarce (raczej nie jest to jej fabryczne wyposażenie).
Pytanie
blackdog
Witam.
Będąc u rodzinki w długi weekend odwiedziłem pewnego wujaszka.
i całkiem przypadkowo rzucił mi się w oczy ten przedmiot robiący u niego chyba za obciążenie do roztrzęsarki do siana.
Nie było za bardzo czasu, żeby się wuja dopytać co to jest, ale zrobiłem fotki telefonem, z racji miejsca gdzie przedmiot się znajduje (jakieś 50 metrów dalej w czasie wojny żywot zakończył Vickers) bo jakoś tak mi się skojarzyło a przedmiot dosyć egzotycznie wyglądał na tej roztrzęsarce (raczej nie jest to jej fabryczne wyposażenie).
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.