thomson Napisano 23 Maj 2008 Autor Napisano 23 Maj 2008 Nieraz jak wracam z roboty to widze twojego golfa w roznych okolicach. Ostatnio widziałem Cię kolo Zdziczowa.Może się ujawnisz?
ArtVee Napisano 23 Maj 2008 Napisano 23 Maj 2008 Znaczy - to był Golf na kozienickich numerach? :) Bywam w Kozienicach i wiem, że jest tutaj kilku poszukiwaczy. Tylko że pewnie mają za dużo do stracenia i wątpię, czy się ujawnią.pzdr, Art
woytas Napisano 23 Maj 2008 Napisano 23 Maj 2008 moze golf to diury wykopane? Za kazdym razem zostawione 18 dolkow w lesie?
ArtVee Napisano 23 Maj 2008 Napisano 23 Maj 2008 Nie łatwiej przy najbliższej okazji podejść do niego (bo zapewne chodzi sobie z piszczałką) i zagadnąć? :) Zastrzegam, że to nie byłem ja - rzadko chodzę w tamtych okolicach, chyba raz tylko w okolicach starego wału w Holendrach.pzdr, Art
thomson Napisano 23 Maj 2008 Autor Napisano 23 Maj 2008 Wiesz wole tego nie próbować. GrzesioB tak postanowil zrobić i co wyszło? Nieznajomy poszukiwacz tak uciekal przed nim , że malo co się o drzewa nie zabil. Więc fajnie jak by się ujawnil ten kopacz z pod Kozienic.
Hitboy64 Napisano 24 Maj 2008 Napisano 24 Maj 2008 Może faktycznie podejdź do niego i pogadaj a nie tak przez forum no nie :D
ArtVee Napisano 24 Maj 2008 Napisano 24 Maj 2008 Ewentualnie załóż wątek na kozienickim forum, jest zdaje się dość popularna niezależna strona miasta Kozienice. A nuż ktoś się odezwie :)pzdr, Art
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.