Trooper85 Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 Wie może ktoś co zrobić żeby gumy do amerykańskich nieśmiertelników nie parciały w trakcie użytkowania??? Ewentualnie żeby parciały wolniej (w ciagu niecałego roku już drugi komplet do wymiany)Oczywiście z tytułu noszenia ich na codzień żadne tłuste i brudzące mazidła nie wchodzą w grę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Witam!Kurde... jak ja biegałem z blachami US na szyi nic takiego nie było. Może masz jakieś kopie? Ja nosiłem w 100% oryginalne i nie było mowy o niszczeniu gumy!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Trooper spróbuj środka do konserwacji opon w sprayu. Popryskaj i pozostaw na jakiś czas.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Witam!Polecam wazeline... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Zwykłą, czy techniczną???Łukasz, możliwe, mam w tej chwili gumy nimieckiej produkcji. Nie wiem czy przypadkiem amerykańskie wytłumiacze nie są wykonane z silikonu.Dzięki za wszystkie sugestie.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Nie wazeliną! Raczej gliceryną.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.