Skocz do zawartości

Strefa Militarna Gostyń-Piaski

Rekomendowane odpowiedzi

W imieniu całego zespołu przygotowującego zlot, miło mi poinformować, że Zlot Grup Rekonstrukcyjnych i Historycznych Pojazdów Wojskowych Strefa Militarna Gostyń-Piaski 2008" odbędzie się w dniach 11-13 lipca 2008 r.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej imprezy:

http://www.strefamilitarna.info/

Pozdrawiam,
Michał Różyński
SRH Odwach"
komitet organizacyjny zlotu

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
I nadszedł ten dzień! Jeszcze raz pragniemy zaprosić w najbliższy weekend na zlot grup rekonstrukcyjnych i pojazdów militarnych Strefa Militarna Gostyń-Piaski 2008". Impreza będzie duża, wieloepokowa i na pewno każdy widz znajdzie coś dla siebie. Szczegółowy program i mapa dojazdu na stronie www.strefamilitarna.info

Pozdrawiam
Wojciech Sługocki
SRH Odwach"

Impreza po prostu rewelacyjna i bardzo się cieszę, że razem z kolegami z grupy mogliśmy wziąć w niej udział!

W imieniu GRH „130. Pazner-Lehr-Division” wielkie podziękowania dla Organizatorów Strefa Militarna Gostyń-Piaski 2008" !!!

Pozdrawiam
Michał Karpiński
„Hindus”

W imieniu swoim i kolegów z grupy pragnę podziękować organizatorom za niezwykle udaną imprezę historyczną. Dzięki ich wysiłkowi i zaangażowaniu my, członkowie grup historycznych mogliśmy wspólnie spędzić niezapomniane chwile.

Dziekuje rowniez kolegom z grup rekonstrukcyjnych za wspanialą koleżeńską atmosferę jaka panowała na zlocie. Mam nadzieję że impreza będzie cykliczna i spotkamy się ponownie w Gostyniu za rok.

Marek Łukasik

Grupa Inscenizacji Historycznych Pomerania 1945

Świetna impreza.

Serdeczne podziękowania dla organizatorów za ich wysiłek oraz dla wszystkich grup biorących udział w Strefie"- za miłą atmosferę i wysoki poziom.

Do zobaczenia, mam nadzieję, za rok ;-)

Marek Smardz

GRH Kampfgruppe Adler
wsparte przez Kampfgruppe Edelweiss

Pył bitewny i spaliny Grizzly`ego wciąż unoszą się w powietrzu, jednak można już chyba kilka słów od nas, organiztorów, powiedzieć.

Przede wszystkim podziękowania (bo bez tego żadne resume się nie obejdzie):
- dla władz Gostynia i Piask za wsparcie i możliwość działania na ich terenie,
- dla wszystkich sponsorów, bez których wielu pomysłów nie udałoby się zrealizować,
- dla wszystkich, którzy nam pomogli w jakikolwiek sposób.
Wreszcie, dziękujemy Wam, Drodzy Koledzy. Stawiliście się bardzo licznie, daliście od siebie dużo, nadając przedsięwzięciu ostatniego, najważniejszego szlifu. Bo o to w tym wszystkim chodzi-twórzmy rekonstrukcję tak, jak to umiemy i lubimy najlepiej.

Za wszystkie wynikające z naszej strony niedociągnięcia: przepraszamy. Jak już wielokrotnie wspominał Adam, wszelkie Wasze konstruktywne uwagi, pomysły, koncepcje będą dla nas wszystkich wielce użyteczne w przyszłości.

W imieniu całego komitetu i swoim,
Pozdrawiam,
Michał Różyński
SRH Odwach"
komitet organizacyjny zlotu

...a ja jeszcze do teraz czuję piach w ustach i do wszystkich mówię podniesionym głosem...:))

Jesteśmy pod wrażeniem. Nie było chwili nudy. Publiczność miała co oglądać całe dwa dni. Logistyka była na odpowednim poziomie. Atmosfera jaką stworzyli koledzy rekonstruktorzy była niesamowita - w koncu spotkały się jedne z najlepszych grup w Polsce.

Dziękuje wszystkim za wsółprace szczególnie kolegom Dragonom za wspólne dwa natarcia (nie obyło się bez zmasakrowanych ofiar:)) (tak trzymać - DRAGONI NAPRZÓD!, towarzyszom z 2 Korpusu POlskiego którzy dzielnie znosili moje zabiegi medyczne;), właścicielom pojazdów militarnych którzy pokazali że można prezentować pięknie odrestaurowane pojazdy w sposób ciekawy a za razem zgodny z historią oraz organizatorom którzy zorganizowali przepiękną imprezę z wielkim poświęceniem.

Moi faworyci:
Grizzly
Pies - komandos
Komandos bez galot
Saper szturmowy

TAK TRZYMAĆ! W przyszłym roku meldujemy się w komplecie!

Pozdrawiamy
Kamila Spandel GRHKARPATY" - PSK
Olo Rutkiewicz jak wyżej - Kompania Sanitarna 3DSK. 24Pułk Ułanów 1.D.Panc.

Wielkie gratulacje dla organizatorów zlotu. Stworzyliście wspaniałą imprezę zarówno dla uczestników jak i widzów. W imieniu WSH dziękuję za możliwość wzięcia w niej udziału i życzę wiele radości z organizowania następnej.

Dariusz Roszak
WSHHISTORICA"

Ja również chciałem bardzo serdecznie podziękować za zaproszenie GRH Festung Breslau na tę imprezę! Świetne, dynamiczne inscenizacje z niebagatelnymi scenariuszami, wspaniały park maszynowy i znakomite towarzystwo grup rekonstrukcyjnych na najwyższym poziomie - naprawdę nawet stare wiarusy były oczarowane :)
Dodatkowe podziękowania ślę dla AA7, KG Adler i KG Edelweiss za pomoc przy okopie w sobotni wieczór :)
Michał
GRH Festung Breslau

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie